Серум за околоочния контур за всеки тип кожа

26 лева
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

EYE CONTOUR SERUM

Серум за околоочния контур за всеки тип кожа

VB collagena clinic & Aloe professional

Професионална грижа за кожата около очите!

Съдържа:
Патентован Биологично Активен Комплекс(колаген, еластин, ДНК, натурална розова вода);
Хиалуронова киселина;
Алое Вера.

Прилага се в областта на Т - зоната и оклоочния контур. Комбинацията от колаген, еластин, ДНК и алое Вера възстановява структурата на колагеновите влакна, възвръща и задържа хидратацията на кожата, подобрява здравината и еластичността на повърхностния слой, ускорява растежа и обновяването на клетките.

Патентованият биологично активен комплекс оказва специално въздействие върху най - фината структура на кожата – тази около очите, като нежно заглажда бръчките, премахва тъмните петна и следите от умора.

Хиалуроновата киселина активира фибробластите, които отделят колаген и еластин двата ключови протеина за здравата и красива кожа. Тя играе съществена роля в заглаждането на бръчките и забавяне процесите на стареене в Т - зоната и зоната около очите.

Алое Вера регулира обменните процеси, активира регенеративните процеси в кожата, възвръща естествения блясък и свежест.

Начин на употреба:
1. Нанася се в достатъчно количество с леки масажни движения в Т–зоната и околоочите, а на останалата част нанесете ДЕПИНГМЕТИРАЩ СЕРУМ /ANTI - SPOT SERUM/
2 Със " SKY FACE GALVANIC SPA+" се използва с програмата Подхранване (nutrient) според указанията за употреба на уреда без да отстранявате след това.
3. Използвайте с ГУМА ЗА БРЪЧКИ - МАГИЧЕСКА ПИСАЛКА за още по - добър ефект.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.

Посещения: 10