Севвизен център Заря-гр.Несебър Предлага

10 лева
Вид консултация
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Професионален домоуправител, доставчик на услуги и помощник в Несебър, Слънчев бряг, Равда и Свети влас. Професионално почистване на сгради и офиси. - „Сервизен Център Заря”

Пакетите от услуги, предлагани от „Сервизен център Заря”ООД на нашите клиенти, включват всяка страна от процеса на управлението от момента на покупката или завършването на имота, през реконструкцията му, обзавеждането, категоризирането, пускането му за отдаване под наем, подходящото му рекламиране, събиране на приходи, разплащания, поддръжка, охрана. Тези пакети от услуги са уместно комбинирани от гледна точка на цялостното задоволяване на клиентското търсене, така че клиентите да могат да извлекат полза само и единствено от тези услуги, от които се нуждаят и смятат за важни и полезни за тяхната собственост.

Едновременно с това „Сервизен Център Заря” предлага и широк диапазон от допълнителни услуги като:

Автомобили под наем, трансфери, заявка за такси; Детегледачка, домашна помощница;Туристически услуги; Винен туризъм; СПА туризъм;Счетоводни услуги;Юридически услуги;Услуги в областта информационните технологии; Ремонти на жилища;Преводи;Копирни услуги;Информация за разписанието на автобуси, влакове, самолети;

Гр.Несебър, ул.”Христо Кудев”17

www.zarya-service.com

e- mail: officezarya@yahoo.com

скайп:zarya-office

телефони:

офис: 0554 4 21 41

мобилен: +359 877 121 662

+359 876 146 066

Посещения: 41