Сауна-одеало с Инфрачервено затопляне

Цена
499 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано

Сауна-одеало с Инфрачервено затопляне
Оформи тялото си по здравословен начин!


Съзнанието заздравослоен начин на живот все повече се засилва в съвременния човек. В миналото, акцентът беше преди всичко върхуотслабването, без да севзема под вниманиепораженията въру тялото. Тенденцията от 90-те години на миналия век за бързо сваляне на килограми, постепенно започна да се променя, и днес все повече се налага разумния издравословен подход към отслабването.


Процес на отслабване


Изгаряне и разпад на мазнините> намаляване на обема > клетките в организма се пренареждат отново > плътността на организма се увеличава > обиколката намалява.


Въздействие върху човешкото тяло


Биологичнатаинфрачервена топлина въздействавърху човешкото тяло.


Инфрачервените лъчи проникват презкожата и подкожната тъканипредизвикватразширяване на кръвоносните съдове.


Намаляватсъпротивлението напериферните кръвоносни съдове. Ускоряват притока на кръв. Засилватобмяната на веществата. Подобряват локалнотохранене на тъканите. Стимулират разгражданетои изчистването на организмаот ненужни субстанции и токсини. Стимулира разграждането и освобождаването на мазнините.


Стимулира образуването на колаген. Намалява напрежението в мускулите. Врезултат назатоплянето, се облекчаватспазмите на скелетната и гладката мускулатура, в следствие на което напрежението намалява.


Подтиска развитието на раковите клетки. Облекчава болката

www.bgmag.net

Посещения: 222