Самостоятелна-Къща-с-двор-в-с.Коиловци-на-18-км-от-Плевен

Цена
17000 лв
Вид къща
Вид строителство
Площ
74 м2
Особенности
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Предлагаме на вашето внимание имот в с. Коиловци, община Плевен, отстоящ само на 18 км от областния център (10 мин.с автомобил). Селото е с население около 1000 души, населението е предимно българско, намира се на 200 м надморска височина.

Пътната настилка от Плевен до Коиловци е изцяло обновена.В селото 90% от уличната мрежа е асфалтирана, на 100% електрифицирано и водоснабдено. Разполага с TV кабелна мрежа и самостоятелен информационен канал. Има изграден интернет достъп и покритие на всички мобилни мрежи в страната, работещо Читалище, детска градина, Домашен социален патронаж и Здравна служба

Имота се състои от сгради със застроена площ от 173 кв.м и поземлен имот с площ 1143 кв.м :

1. Необитаема самостоятелна, масивна , еднофамилна КЪЩА , със застроена площ от 74 кв.м , на един етаж , изградена от стоманобетонна носеща конструкция, - колони, пояси, греди и плочи с тухлени зидове и върху тях здраво е стъпила дървената покривна конструкция покрита с керамични керемиди тип „Мизия”.

Къщата е с архитектурно разпределение :

3 стаи , кухненски бокс, вътрешна баня с тоалетна и мазе.

Нуждае се от вътрешен ремонт и освежаване

Плътно до къщата е „залепена”

2. Пристройка на допълващо застрояване, която до последно се е използвала за живеене. Постройката е масивна, на един етаж и е с площ 38 кв.м.

3. Гараж , иззидан от тухли, на две стоманобетонни плочи , с площ 27 кв.м

4. Стопански тухлени постройки с обща застроена площ 34 кв.м.

5. УПИ /парцел / с площ 1143 кв.м с равнинен релеф, без денивелация спрямо уличната регулация , който има 2 лица на две улици – на едната лицето е 50 м , а на другата – 24 м . Двора е слънчев и е подходящ за отглеждане на зеленчуци.

Съдействаме за кредитиране !


Посещения: 124