Рокля за Абитуриентска / Сватба - на “Жана Жекова”

Цена
239 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано

Продава се напълно уникална, дизайнерска, ръчно изработена рокля в супер рядък червен цвят - бордо, с черен оттенък. Обличана веднъж на сватба, като нова, без забележка! Дизайнер: Жана Жекова, София. С шалче (пелерина) в тъмно червено бордо. Роклята е за дами, които искат да се отличават и да изпъкват над всички останали.

Роклята е с корсет, полата е тип “лале. ” Корсета се свива или разтяга, може да стане като размер 40 или размер 54 например, а полата също може да се коригира.

Няма по-благороден цвят от бордото, или още наричано бургундски цвят. Този цвят се характеризира с императорско величие и луксозна дълбочина. Този цвят моментално дава на женското изображение чувство за елегантност и сила.

Жана Жекова е първата родна дизайнерка, която възвърна отминалата слава на корсета и го наложи отново, вече като част от вечерния тоалет на българката. В динамичното ни ежедневие моделите на Дизайнерката крият известна носталгия към сякаш изгубената женственост, към един по-романтичен свят, не толкова забързан, не толкова стресиращ, малко по-спокоен и красив.

Посещения: 59