Ремонт на Покриви-СМР за Цялата Страна

Цена
Договаряне
02.03.19
град Сливен
Работа през уикенд
Обява от
Частно Лице

Риластрой 86 е строителна компания, чиято работа се отличава с прецизност, отговорност и коректно отношение. Те поставят на първо място качественото изпълнение на всяка поставена задача, като винаги се съобразяват с изискванията и предпочитанията на конкретния клиент.


Строителната фирма активно използва възможностите на новите технологии и залага на иновационните техники в строителната сфера, които им позволяват да осигурят на клиентите си високо качество и оптимална ефективност във възможно най-кратки срокове.


Риластрой 86 предлага широк асортимент от услуги, който включва:


ремонт на покривни конструкцииизграждане на покривихидроизолацияпоставяне на метални и бутумни керамидипренареждане на керемидиподмазване на капацидемонтаж на покривиасфалтиране на дворове, паркинги, улици, алеи, автомивкимонтаж на хоризонтални и вертикални улицитенекеджийски услуги и още много.


Екипът на Риластрой 86 се състои от професионалисти с богат опит и дълбоки познания в сферата. Те непрекъснато търсят нови възможности за развитие, като участват в различни обучения и се изправят пред нови предизвикателства.


Строителна фирма Риластрой 86 предлага на своите клиенти конкурентни цени. Те ще изготвят за Вас индивидуална оферта след обстоен оглед на обекта, който Ви интересува.


Потърсете ги за повече информация на посочените координати за контакт.Посещения: 163