Работа от 8.00 до 14.00 заплатите започват от 1000лв

1000 лева
Работа от 8.00 до 14.00 заплатите започват от 1000лв, град Пловдив | Продавачи / Търговия
Вид заетост
Ниво в йерархията
Тип Обява
предлага

Добър ден! Украинско издателство Pilgrim Education набира работници в България (познания украински/руски език - предимство).
Официална заетост! Заплатите започват 1000+ лв. Работно време 8.00-14.00
Изисквания:
1. Наличие на свидетелство за управление на МПС + авто.
2. Мъжете или жените нямат значение.
3. Активна позиция на живот и способност за комуникация.
4. Познание руски / украински - предимство.
5. Възраст от 20 до 45 години - предимство.
Каква ще бъде работата - презентации (на български език) на образователна литература (която фирмата произвежда) в учебни заведения, училища.
Началото на работата е ~20 септември. Всичко, което трябва да знаете и да кажете на презентацията - ще научат.
Работен ден от 8.00 до 14.00 ч. През това време трябва да направите 10 презентации (всяка презентация е един клас и 10 минути). Заплатата минимално е 500 евро (ако правите 10 презентации през деня). Ако успеете да направите повече презентации, заплатата е по-висока.

Градове, в които се изискват представители:ПловдивВарна
ПлевенМонтанаВидинВрацаЛовечГабровоДобричСилистракафявРазградСливенпазарПазарджикСмолянСтара ЗагораВелико ТърновоНа всеки, който се интересува от официалната работа, оставете заявки за поща u***@abv.bgВ предмета на писмото посочете "Работа България", в писмото посочете съответствието с изискванията и напишете вашите контакти (телефон + поща). В кой град живеете?Помощ по телефона +359 893667663

Повече за работата Pilgrim Education.
Същността на проекта е да се предоставят мултимедийни книги на училища в страната. Този проект бе разрешен от Министерството на образованието и през последната учебна година бяха проведени тестове в различни части на страната. Сега се подготвя разширяването на проекта. Проектът е проектиран за дълъг период и изисква голям брой служители във всички части на страната.

Посещения: 98