Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Работа в Швеция

4000 лева
18 май
град Извън България
Работа в Швеция
Работа в Швеция Работа в Швеция
Държава
Швеция
Позиция
Друг нискоквалифициран персонал
Вид заетост
Пълно работно време
Образoвание
Средно
Договор за работа
3-6 месеца
Обява от
Фирма / Организация

Фирма ” Mora Skogsservice AB ” търси да наеме на сезонна работа, от средата/краят на Юни(датата на заминаване ще се уточни след достигане на нужният брой кандидати), до средата/краят на Ноември ( в зависимост от атмосферните условия), 20 души - разпределени на 4 групи от по 5 човека( съответно - 5 групи ор по 4 човека).


Работа: - Прореждане на млади гори с моторна коса(= храсторез=тример)-посочената на снимката на обявата. Отрязаните дръвчета и храсти не се изнасят, а остават там, където са, да гният за почва. Изисква се само да бъдат отрязани- според съответните правила и изисквания, на което ще ви обучим. Работно време от 7:00 до 16:00 часа, 5 или 6 дни седмично. Работи се на акорд(= заработка=норма). Целта е всеки ден да се постига зададения акорд, който е съобразен с възможностите на средностатистически опитен работник. Работата не е лека, свързана с много ходене, като се работи и в дъждовно време, режейки с машината. При надвишаване на акорда, всичко изработено над акорда, естествено, се заплаша допълнително. На всяка група се предоставя служебен бус, машини, консумативи и дрехи. Квартирите се наемат от работодателя(фирмата). Всяка група живее в отделна квартира. Цената на квартирите е около 10 евро=20 лв на човек на ден, които се удържат от заплатата.


Заплащане: - 120 крони/час= 12 евро/час( при постигнат точен акорд). Т. е. 96 евро/ ден брутно заплащане. Данък= -20 %. Добавка към брутната заплата= +16, 62 % - отпуск и командировъчни, които се прибавят всеки месец към брутната заплата. Работи се абсолютно законно на временен трудов договор, като осигуровките са върху пълната брутна заплата. Няма НИКАКВА ОПЦИЯ да се работи на черно, т.е. без да бъдете осигурявани. В края на сезона се издава международен сертификат U1( при изискване от работника).


Фирмата работодател е шведска, собственик и ръководители- също. Няма посредници от други националности, с изключение на нашият работник супервайзор- българин(Н. Николов).


Нужни умения: - Силна мотивация за работа, физическа стабилност, честност и отговорност към зададените задачи.


От вас се изисква: Да си осигурите пари за самолетния билет; за храна за около месец- до първа заплата; гумени ботуши- най-подходящи са за работа в шведската гора; работни дрехи, докато ви бъдат дадени фирмени

© 2007-2019 Безплатно.net