РАБОТА В ИТАЛИЯ ЗА ЖЕНИ ОТ 18 ДО 35 години

€1500
Вид заетост
Държава
Договор за работа
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Ще се опитаме да сме максимално откровени с вас! Имайте ни доверие, не слушайте коментари от ляво и дясно от хора които и хабер си нямат за какво говорят!Работата се състои в това:
Вие както и много други момичета от различна националност присъствате в залата на локала \"N\" - Вашата работа се състои в това когато влязат клиенти да кокетничите елегантно така, че някой от тях да прояви интерес към вас и да ви покани на масата си через сервитьорите. Когато той вие повикал на масата си започва да тече време от 20 мин. което време когато свърши вие сте свободна и той заплаща на касата времето в което вие сте му правили компания. ЗАПЛАЩА ВРЕМЕТО, А НЕ НАПИТКИТЕ - ВИЕ НЕ СТЕ ДЛЪЖНА ДА ПИЕТЕ НИЩО АКО НЕ ЖЕЛАЕТЕ!
ПРИМЕР: Ако вашата надница за вечерта е 60 евро вие ще трябва да направите 3 пъти по 20 мин. (разговор и танцуване с клиента - просто да се забавлявате взаимно) за да заработите тези пари и всички други пъти по 20 минути ще са за собственика на локала. Вечерта е от 22 часа до 04 часа а това означава 18 възможни (така наречени консумации) 1 консумация е 20 мин в които вие сте седели и сте си разговаряли с клиента - ПОВТАРЯМ - седели и разговаряли!!! Повечето локали са оборудвани с камери и ако направитенякакви еротични неща с клиент в локала това може да ви коства работата. Всичко онова, което правите или имате желание ако имате такова да направите сте свободна да го направите само и единствено извън работно време което вече си е ВАША ЛИЧНА РАБОТА - ВАШ ЛИЧЕН ЖИВОТ. Ако говорите езика ще вие по-лесно, ако пък не го говорите то си има своите предимства, че докато се раберете кой от къде е вече ще са минали прословутите 20 мин. :) Няма да е лошо ако с вас си вземете някоя и друга приятелка, така ще си живеете заедно и ще се чувствате по-добре поне докато научите езика, а уврявам ви езика се учи много бързо.
Aако имате други въпроси с удоволствие ще се постараем да ви отговорим.
Ще се радвам да се чуем пак.

Поздрави: Валентино

Посещения: 484