Психолог, психологическа помощ, хипнотерапевт

25 лева
Вид консултация
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Здравейте, казвам се Валентина Христова и помагам на хората да се справят с проблеми като:

- емоционални травми и проблеми от детството

- тежка раздяла, развод, предателство, смърт в семейството

- конфликти във взаимоотношенията в семейството и с партньора

- панически атаки и тревожност, стрес

- откриване на истинската психологическа причина за дадено физическо заболяване с цел по-лесното излекуване

- психози и нервни разстройства

- депресивни състояния

- невъзможност да се справим с предизвикателствата на живота

- хранителни разстройства, наднормено тегло

- труден партньор или член от семейството

- предизвикателства, свързани с работата и парите

Работя с комбинация от знания и методи, включващи Юнгианска психология, психоанализа, хипнотерапия, НЛП, когнитивно-поведенческа терапия, позитивна психология и др.

Хипнотерапията представлява контролиран транс. по време на който получаваме достъп до нашето подсъзнание и можем да използваме всички негови ресурси и качества за целта на терапията. По време на терапевтичната сесия човек може да получи отговор на въпроси, на които досега не е успявал да си отговори, да открие нестандартно решение на наболял проблем, да промени нежелано деструктивно поведение, да открие причината за редица физически заболявания, някои от които се смятат за нелечими от стандартната медицина, да промени убежденията си така, че те да му помагат да живее по-пълноценен и щастлив живот, вместо да бъдат пречка, да се справи с натрапливи страхове и фобии, да се освободи от зависимости и стари травми, да разреши вътрешен и дори външен конфликт, да се самоусъвършенства и да подобри взаимоотношенията си с околните и най-вече със себе си.

От терапевта зависи кога, доколко и дали да използва методите на хипнозата в зависимост от естеството на проблема, с който идва клиентът. Едно от най-важните неща, които изясняваме още в началото на сеанса е каква цел иска той да постигнем, към какво се стреми. Понякога (доста често) може да се окаже, че клиентът идва с едни оплаквания, а всъщност има нужда да работи над съвсем друго. Задачата на специалиста е да разпознае и установи тези случаи и да открие коя е истинската болка, която има нужда да се лекува. Всеки сеанс протича различно в зависимост от нуждите и индивидуалната същност на човека отсреща.

За връзка с мен: +359 883 433697

https://www.facebook.com/valentinehypnotherapy/

За хора от други градове предлагам и консултации по Скайп.

Посещения: 35