Психологично консултиране/ Психологические консультации

Договаряне
29.01.18
град Варна
Специалност
Работа със Здравна Каса
Обява от
Фирма

Психологично консултиране в рамките на 50 минути (една сесия) с предварително записване за ден и час на място в кабинета или на посочения телефонен номер. Плащането на сесията/сесиите се осъществява предварително по банков път.

Консултацията (разговорът) с психолог на място в кабинет е предназначена за хора, които преживяват периоди на емоционален дискомфорт или кризисни моменти и като клиенти, получават надеждна психологична подкрепа в защитена, уютна и комфортна среда и при строго конфиденциални условия, които условия включват и информацията, че клиентът ползва такава услуга.
Индивидуалното консултиране на възрастни се извършва от професионалисти и с професионална квалификация Психолог, образователно-квалификационна степен бакалавър, и магистър по Приложна психология, образователно-квалификационна степен магистър, и с дългогодишен опит в областта на психоанализата и психологичното консултиране на възрастни.
Изпълнителят на услугата притежава Удостоверение № 423613 от Комисията за защита на личните данни като Администратор на лични данни съгласно ЗЗЛД.

* Психологическое консультирование также может проводиться на русском языке.

Не се извършват онлайн консултации. Не се консултират алкохолно и наркотично зависими.

Посещения: 124