Професионално обучение по дизайн Едно към Едно

Договаряне
Професионално обучение по дизайн Едно към Едно Начинаещи, Напреднали - град Варна | Компютърни
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Едно към Едно – Името говори. Професионално компютърно обучение.

Продуктов дизайн, Дизайн и реклама, Реклама и илюстрация – актуални и модерни компютърни професии, преподавани в най-престижните университети в Англия, Германия, Италия, целия Европейски Съюз и в Съединените щати. Нови професии, съответстващи на съвременната икономика.

Продуктовият дизайн обхваща комплект от умения и знания за създаване на нова стока. Преценена маркетингово и антропометрично да бъде полезна и привлекателна на пазара на стоки. Професионалистът е длъжен да познава няколко софтуера, с които да изпълни задачите по проесктиране и презентиране на новия продукт.

Дизайн и реклама е съвсем нов образователен курс в университетите по света, предлаган за първи път от тази година. Представлява цялото разнообразие по преценка, анализ и създаване на рекламни продукти, обслужващи напълно брандът на всяка фирма.

Реклама и илюстрация е типична артистична, модерна и престижна професия. Професия на творческите личности. Освен интелигентност, тя предоставя цялятя иновационна полезност, която реализира дизайна в обществените комуникации.

Всичко това, можете да научите на матерния си език, в комфортна работна среда, на напълно реална цена, изгодна инвестиция в професионалната ви квалификацията. Едно към Едно е център за професионално компютърно обучение, ориентиран към световния стандарт.

Влизате с желание, на изгодна цена, обучение в комфортна работна обстановка и проодуктивност. Излизате с Образователен пакет от учебна програма, помощни материали, пълна документация на курса, портфолио и удостоверение за завършен курс, което се приема в ЕС, плюс бонус карта за отстъпки.

Удоволствието да научаваш, Удовлетворението да можеш, Самочувствието да знаеш. Едно към Едно Професионализъм с грижа за Вас!

Контакти:

Варна

А. С. Пушкин 5

+35952 580535

+359877 717237

+359878 641587

skype: eood1x1

eood1x1@abv.bg

eood1x1@gmail.com

www.eood1x1.com

https://www.facebook.com/Едно-към-Едно-128894883852782/timeline/

Едно към ЕдноLtd.

Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO 9001-2008.

ИМЕТО ГОВОРИ

КомпютърниКурсове, добреПлатениПрофесии, обучениеВарна

Посещения: 37