Професионални Моторни коси -тримери -храсторези с чупещ прът и със самар

160 лева
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Двигателя е с центробежен съединител и помпа за подкачване на горивото при първоначално стартиране.Може да се слагат циркулярни дискове/имаме такива на склад/за почистване на бурени и млади стебла до 5-7см.Коса4ката има темпомат за поддържане на постоянна скорост на мотора при рязане не е нужно да се дава газ с ръката.Всички възможни резервни части за коса4ки и резачки за дърва, шини, вериги, карбуратори, капаци ролки и много други редовно на склад!!!

Двигател: бензинов, въздушно охлаждане, един цилиндър, двутактов.Обем двигател: 45 куб. см. Мощност: 1.8 kw /2.5 конски сили/Обороти:13000 об./мин. Максимални обороти: 8000 об./мин на режещата 4аст Диаметър на ножа: 255 мм Омасляване масло/бензин: 1: 40 /1 л бензин a95h: 35 мл двутактово масло/
Обем бензинов резервоар: 1 л

Здрава моторна коса с екологичен и мощен двигател.Оборудвана с мултифункционална лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда.За бързо, удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и храсти.Храстореза е подходящ за честа употреба с голямо натоварване.Доставя се в комплект с кордова глава и тризъбен метален нож. .ОБОРУДВАН Е С ЕДИНСТВЕНИЯ НА НАШИЯ ПАЗАР ОРИГИНАЛЕН, комфортен и лек презраменен колан-САМАР STIHL ЗА БЕЗОПАСНА И УДОБНА РАБОТА!

Посещения: 294