Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Професионални инструменти - заточване на вериги за моторни и електрически триони

4 лева
30.08.21
град София
Професионални инструменти - заточване на вериги за моторни и електрически триони
Професионални инструменти - заточване на вериги за моторни и електрически триони Професионални инструменти - заточване на вериги за моторни и електрически триони
Обява от
Фирма

http://profesionalni-instrumenti.com


Цена на заточване: - 4лв.

Сваляне на зачистващ зъб - 3 лв.

Скъсяване на верига - 5лв.

Ремонт на скъсана верига - 6лв.

Сваляне , слагане и регулиране на веригата от верижния трион - 3лв.

Нови вериги - ЩИЛ за всички верижни триони - 0т 22 до 30лв в зависимост о типа на веригата .


Колкото и да внимавате за твърди обекти, камъни, пръст, пирони и т.н., веригата се затъпява с течение на времето. Ако веригата премине през камък, трябва да бъде заточена незабавно.

Ако работите с моторен трион по цял ден, добре е да заточвате веригата всеки път, когато зареждате с гориво. По-лесно е да заточвате малко, но често, отколкото да чакате прекалено дълго. Освен това, така ще работите по-прецизно и ефективно.

Дълбочината на отнемане на дървения материал се определя от разликата между двата зъба - чистещ и режещ. Колкото по-голяма е разликата, толкова по-голяма е стърготината, която се изхвърля при рязане. Ако дълбочината е прекалено малка, режещите зъби няма да отнемат достатъчно дървен материал. Веригата ще превърта и е възможно да се появи пушек въпреки, че тя не е изхабена. Ако дълбочината е прекалено голяма, режещите зъби ще навлизат твърде дълбоко в дървения материал. Така разрезът ще стане по-агресивен, което ще доведе до повече вибрации. Възможно е отскачане на машината от обратен удар. А лагерите, коляновият вал и целият картер на моторния трион ще бъдат подложени на ненужно натоварване.

Професионални инструменти, предлага заточване на всички видове вериги за моторни и електрически верижни триони. Заточването се извършва според параметрите на веригата. Използваме професионална машина на OREGON, даваща необходимия ъгъл на резците, като по този начин веригата увеличава износоустойчивостта си.

© 2007-2021 Безплатно.net