Професионален курс „Маникюр“

Цена
350 лв
Обява от
Фирма

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ обявява прием за курс по МАНИКЮР. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА.

Интензивният Курс по Маникюр е подходящ за хора, които искат в кратки срокове да придобият специализирани знания и умения. При провеждането на курсове при нас ще изучавате:

- Здравословни и безопасни условия на труд

- Анатомия на нокътя

- Растеж на ноктите

- Заболявания на ноктите

- Оборудване на работното място

- Инструменти и пособия

- Отстраняване на лака

- Оформяне на ноктите

- Омекотяване на кутикулата

- Полиране на ноктите

- Масаж на ръцете

- Техника и технология на поставяне на гел лак

- Декорации – техника и технология на поставяне

- Видове маникюр, френски маникюр

Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма. След полагане на изпит получавате държавно Удостоверение за проведеното обучение, заедно с безплатно EUROPAS приложение на български немски и английски език, в което се посочват длъжностите, които съгласно Европейския класификатор на професиите курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.

Практика в реална работна среда – козметичен салон.

Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 2016121307

Информация за начало на курсовете, записване и други подробности потърсете в централния ни офис в София на тел.: 0878938284, 0884270104, 0879869849, 0888871393, както и на e-mail адрес: c***@abv.bg или посетете сайта ни http://cpodm.eu


Посещения: 357