Промоция ” 10 години ” Делфин КИВ ” ЕООД”

Цена
22.05 лв
Обява от
Фирма

На 01.03.2020 год., ”Делфин КИВ” ЕООД навърши 10 години от своето създаване. В тази връзка обявяваме Промоция ” 10 години ” Делфин КИВ ” ЕООД”, състояща се в 15 % намаление от стойността на всички продукти на нашият партньор BVF Electronics, а именно:

- инфрачервен нано филм „CALEO PREMIUM LINE” - перфектното решение за подово отопление под ламиниран паркет. Възможен монтаж на таван и стена.зад гипскартон или като пано;

- Отоплителни рогозки ”BVF H MAT” - идеални за подово отопление под всякакви повърхности, но изключително ефективни за полагане под теракота и гранитогрес, особено за помещение с ограничение за повдигане на пода.

Дебелината на отоплителната рогозка от 3.8 мм позволява, монтажа без допълнителна замазка, тъй като канела ще се скрие в дебелината на лепилото за плочки;

- Нагревателни кабели от серията ”BVF WFD” - произвеждат се само по дву проводникова технология, която осигурява по-добра оперативна ефективност и по-дълъг живот на кабела. Освен за подово отопление, могат да се използват и за нагряване на тръби и цистерни, предпазване от замръзване и размразяване на подове, инсталации и съоръжения;

- Нагревателни кабели от серията BVF SX 28 - интелигентно решение за предпазване от замръзване на пешеходни алеи и пътеки, подстъпи към коридори и стълбища около фамилни къщи и етажната собственост. Термостата с вграденият в земята сензор, измерва температурата на настилката и наличието на влага, сняг или лед. Отоплителната система се включва само когато температурата на настилката (не въздуха) е близка до 0 ° C и има влага.

Делфин КИВ ЕООД предлага проектиране, доставка, монтаж и гаранционно обслужване на системите за отопление с продуктите на на BVF Electronics.

При проявен интерес се извършва предварителен оглед на обекта, снемане на точните размери на помещенията, изготвяне на работен проект и оферта. При удовлетвореност на клиента се сключва Договор за изпълнение.

Допълнителни варианти:

Вариант 1: След изготвяне на проекта и офертата да се сключи Договор за доставка / да се достави разкроено необходимото фолио с необходимите конекторни сетове и термостати/, а монтажа да се извърши от клиента.

Вариант 2: Вие сами пресмятате и заявявате необходимите материали, а ние ви ги доставяме в срок.

Посещения: 59