Промоция ! Ресурс: Най-Ефективната Нанотехнология

11 лева
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Най добрата добавка-реметализант на пазара за Бензин, дизел , газ , скоростни кутии и диференциали.Предназначена е за възстановяване и защита от износване на ДВГ. Намалява до 5 пъти изгарянето на масло. Повишава компресията до 40 %. Предотвратява сухото триене при високи натоварвания, прегряването и студеното пускане на ДВГ.* РЕСУРС ГАЗ (RESURS eco За ДВГ работещи на газ) -За разлика от добре познатия RESURS за минерални и полусинтетични масла и др. „RESURSeco„ работи със всички видове масла, и е разработен за работа при температурен режим в горивната камера на двигатели, който работят на ГАЗ.


- РЕСУРС ДИЗЕЛ - Предназначен е за възстановяване и защита от износване на съвременните дизелови двигатели и на турбодвигатели.
След добавяне на «RESURS DIESEL» турбината влиза по бързо в стационарен, устойчив режим на работа.


-RESURS - Т : За механични скоростни кутии и диференциали -

Предназначен е за възстановяване на износените елементи на трансмисиите.

Отстранява шума, предизвикан от износване на зъбите на зъбните колела, синхронизаторите и лагерите. Облекчава включването и намалява тракането при превключване на скоростите. Увеличава до 5 пъти срока на действие на трансмисионното масло.

RESURS Мото За четиритактови двигатели с мокър съединител - Използва се за възстановяване и защита от износ на двутактови и четиритактови двигатели на АТВ, мотори, двигатели за лодки, косачки с отделна или обща система на смазване (двигател, съединител, скоростна кутия).


Адрес: Пловдив, ул. "Констатин Геров 20" , бул."Никола Вапцаров 7А"

тел. 032/ 39 43 51

0899202760

0899009734

Доставка:

* лично на адреса на магазина в Пловдив

* с куриер Еконт Експрес за 1 работен ден

Посещения: 130