Промоция: Лечебен масаж и терапия с вендузи и/или вулканични камъни

Промоция: Лечебен масаж и терапия с вендузи и/или вулканични камъни

Цена
50 лв
07.06.19
град София
Обява от
Частно Лице

Лечебен масаж и терапия с вендузи и/или вулканични камъни в момента е на промоция - от 70 лв намален на 50 лв.

Ще се насладите на професионален лечебен масаж за отпускане на болката и напрежението на цялото тяло. Като за по голяма ефективност нашите терапевти го комбинират с вендузотерапия и / или терапия с вулканични камъни. За по-голяма ефективност на този вид процедура, нашите терапевти съветват да се направи поне 5 пъти.

Вендузотерапията е особено ефективна за хронична болка, напрегнатост и спазми на мускулатурата в областта на кръста. Тя също е много ефективна за намаляване на "заседналата" енергия в горната част на гърба и раменете, което се получава в резултат на стрес. Хората намират този вид терапия за облекчаваща и релаксираща.

Вендузотерапията се използва широко за лечение на състояния и заболявания като обикновена настинка, здравословни проблеми свързани с горните дихателни пътища, болки в гърлото, астма, болки в мускулите, напрегнатост, болки в ставите, главоболие, болки в гърба, болки в корема, лошо храносмилане и гинекологични заболявания, целулит.

Вендузотерапията може да бъде използвана за намаляване на напрежението и увеличаване на релаксация като цяло, или за лечение на специфични заболявания и състояния. Обикновено се използва за хронични заболявания, но може да бъде използвана при остри симптоми на грип.

Вендузолечението по желание на клиента може да е в комбинация с Масаж с горещи вулканични камъни. Този масаж е широко известен със своята ефективност като дълбоко релаксираща терапия.

Използва се метод, който използва гладки, топли базалтови камъни, които се поставят на определени анатомични точки на тялото, за да стоплят енергийните центрове, да се освободи напрежението и стреса. Той също така може да се прилага като релаксираща техника с топли етерични масла. Горещият камък облекчава болката, създава хармония, баланс и спокойствие. Ползите от масаж с вулканични камъни включват: освобождаване от стрес намаляване, болката и напрежението и засилване на кръвообращението.

Лечебната сила на затоплените камъни е призната от много култури в продължение на векове. Дълбоката топлина от камъните, базалтови камъни прониква в мускулите, осигурява незабавна релаксация. Психически човека може да достигне състояние на спокойствие в рамките на минути след прилагането на първите камъни.

Това е дълбоко изцеление и уникален момент, който повишава съзнанието ни и ни довежда по-близо към нашата истинска същност. Това е идеалното лечение, което е толкова приятно и е изцеление както за клиента, така и за практикуващия.Посещения: 527