Продава се ресторант в централната част на курортния град Сандански

Цена
€123000
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА заведение в Административния център на Сандански. Обектът е разположен на партерно ниво в нова модерна бизнес-сграда. Общата му площ е 513 кв. м, разпределена на обширна зала за клиенти с терасовидна форма, непреградени вътрешни помещения, складови помещения, три входа и три санитарни възела. Витринната част е с височина 3, 50 м и дължина 16 м, осигуряваща пълна видимост към външната зала за клиенти, която е с височина до 4, 00 м. Таваните на останалите две вътрешни зали са с височина около 3, 00 м.

Състояние на обекта: подове и стени – на груб строеж, частично прекарана електрическа инсталация, поставени отдушници, монтирани въздуховоди за аспирация, дограма от ПВЦ, два санитарни възела - оборудвани.

Пред заведението има тераса с площ от 60 кв. м, която не се продава, но може да бъде наета при необходимост.

Имотът е подходящ за ресторант, кафене, пиано-бар, снек-бар, нощен клуб, казино и др.

Предоставя се свободен избор на бъдещия собственик да довърши и дооформи помещенията според предпочитанията и бизнеса си.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.

Сградата е разположена на главния булевард на Сандански, с лице на 3 улици. Наблизо се намират Общината, сградите на ЧЕЗ и „ВиК”, офис-сгради, адвокатска и нотариална кантори, 6 банкови офиса, 3 училища, Централната поща, поликлиниката, хотели със СПА, множество магазини, книжарници, кафенета и други. Районът е изключително комуникативен и това го прави предпочитан както за работно място, така и за живеене. Инфраструктурата е напълно завършена и отлично поддържана.


СГРАДА.

Сградата е пететажна, състояща се от магазини, заведение, офиси, апартаменти и подземен паркинг. Конструкцията е монолитна, стоманобетонна, с тухлени стени. Покривната конструкция е плосък покрив, покрит с топло- и влагоизолационни материали. Фасадното оформяне е със структурна окачена фасада от керамични плочки "Еталбонд", стъклена окачена фасада и декоративна мазилка. В помещенията са осигурени изкуствена и естествена вентилация и локално отопление. Бизнес-центърът е с изцяло завършени общи части: две вътрешни стълбищни клетки и две асансьорни клетки. Едната от стълбищните клетки се затваря при достигане на жилищните етажи. Асансьорите достигат до кота -3, 50 м, където са паркоместата. Сградата има оригинална визия и привлича погледа със своя изискан и стилен вид, интересни дизайнерски решения и разчупена архитектура.


ПРЕДИМСТВА.

- атрактивно местоположение;

- модерна визия на сградата;

- умело съчетание на бизнес и жилищни площи;

- функционално вътрешно разпределение;

- близост до центъра на града.


Продажната цена включва дължимия ДДС.


Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, отпуснат с безплатното съдействие на нашата агенция.


Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% /без ДДС/.


Цена: 123000 евро.


Посещения: 55