Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Продавам шевна машина TOYOTA FSG325

350 лева
10.07.23
град София, град Младост 1
Продавам шевна машина TOYOTA FSG325
Продавам шевна машина TOYOTA FSG325 Продавам шевна машина TOYOTA FSG325 Продавам шевна машина TOYOTA FSG325 Продавам шевна машина TOYOTA FSG325 Продавам шевна машина TOYOTA FSG325 Продавам шевна машина TOYOTA FSG325 Продавам шевна машина TOYOTA FSG325 Продавам шевна машина TOYOTA FSG325 Продавам шевна машина TOYOTA FSG325 Продавам шевна машина TOYOTA FSG325 Продавам шевна машина TOYOTA FSG325 Продавам шевна машина TOYOTA FSG325
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано

Машината е в отлично състояние и е почти новa. Купена е май 2012 г. и е ползвана само 1 година и половина, докато завърша магистратура в НБУ. Продавам я поради факта, че не се използва изобщо.

Шевната машина работи като Швейцарски часовник и прави уникални тегели във всичките им разновидности. Поддържана е и е смазване усърдно и с желание. Смея да твърдя, че работи като професионална. Шие доста дебели платове и поради факта, че частите са и метални (може да видите на една от снимките). Използва се и от дизайнерски и шивашки ателиета.

Може да звъннете и в Аксиома и да попитате за мнение, купувана е от там. Има упътване на български. Разходите за куриер се поемат от купувача. Ако сте от София може да се срещнем лично.

За съжаление не виждам да я предлагат на уебстраницата си /копирайте линка/:

аxioma-hobby-shop.com/shevni-mashini-and-ko/shevni-mashini/mehanichni?limit=100


Тук може да разгледате крачетата /копирайте линка/:

axioma-hobby-shop.com/shevni-mashini-and-ko/kracheta/za-shevni-mashini-TOYOTA?limit=100


Машината е като нова и е закупена за 474 лв. Стойността на крачетата, чантата и иглите, които са купувани допълнително, възлиза може би на около 150 лв.

Ето и повече информация за този модел:

TOYOTA FSG 325 e топ модел при чисто механичните шевни машини (няма електроника при управлението на машината). Няма "глезотии", но е мнозо здрава машина с:

- автоматичен илик в една операция;

- автоматично вдяване на конеца в иглата;

- възможност за регулиране на натиска на крачето в зависимост от дебелината на плата;

- регулиране на гъстотата и ширината на бода при всяка операция;

- 25 основни операции: прав бод, троен прав бод, зиг заг, триточков зиг заг, троен зиг заг, оверлочни бодове (леви и дени), бодове за апликиране, бодове за пачуърк, ефектни декоративни бодове, накои от които са много ефектни и типични само за TOYOTA, като вълнообразния шев;


С TOYOTA FSG 325 се работи много лесно. Най-важните стъпки, като вдяването, схематично са обозначени и върху тялото на машината. Този модел много често се използва от ателиета поради високата си надеждност и удобство на работа.


© 2007-2024 Безплатно.net