super

Продавам шевна машина TOYOTA FSG325

Цена
350 лв
10.07.23
град София
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано

Машината е в отлично състояние и е почти новa. Купена е май 2012 г. и е ползвана само 1 година и половина, докато завърша магистратура в НБУ. Продавам я поради факта, че не се използва изобщо.

Шевната машина работи като Швейцарски часовник и прави уникални тегели във всичките им разновидности. Поддържана е и е смазване усърдно и с желание. Смея да твърдя, че работи като професионална. Шие доста дебели платове и поради факта, че частите са и метални (може да видите на една от снимките). Използва се и от дизайнерски и шивашки ателиета.

Може да звъннете и в Аксиома и да попитате за мнение, купувана е от там. Има упътване на български. Разходите за куриер се поемат от купувача. Ако сте от София може да се срещнем лично.

За съжаление не виждам да я предлагат на уебстраницата си /копирайте линка/:

аxioma-hobby-shop.com/shevni-mashini-and-ko/shevni-mashini/mehanichni?limit=100


Тук може да разгледате крачетата /копирайте линка/:

axioma-hobby-shop.com/shevni-mashini-and-ko/kracheta/za-shevni-mashini-TOYOTA?limit=100


Машината е като нова и е закупена за 474 лв. Стойността на крачетата, чантата и иглите, които са купувани допълнително, възлиза може би на около 150 лв.

Ето и повече информация за този модел:

TOYOTA FSG 325 e топ модел при чисто механичните шевни машини (няма електроника при управлението на машината). Няма "глезотии", но е мнозо здрава машина с:

- автоматичен илик в една операция;

- автоматично вдяване на конеца в иглата;

- възможност за регулиране на натиска на крачето в зависимост от дебелината на плата;

- регулиране на гъстотата и ширината на бода при всяка операция;

- 25 основни операции: прав бод, троен прав бод, зиг заг, триточков зиг заг, троен зиг заг, оверлочни бодове (леви и дени), бодове за апликиране, бодове за пачуърк, ефектни декоративни бодове, накои от които са много ефектни и типични само за TOYOTA, като вълнообразния шев;


С TOYOTA FSG 325 се работи много лесно. Най-важните стъпки, като вдяването, схематично са обозначени и върху тялото на машината. Този модел много често се използва от ателиета поради високата си надеждност и удобство на работа.


Посещения: 2942