Продавам отличен апартамент и просторно ателие в център - София

Цена
Договаряне
19.09.18
град София
Застроена площ
196 м2
Парко места
2
Етажи
4
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

ПРОДАВАМ ОТЛИЧЕН АПАРТАМЕНТ И ПРОСТОРНО АТЕЛИЕ В НОВА ЛУКСОЗНА ОФИС СГРАДА ОТ НАЙ-ВИСОК КЛАС В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ. Към обектите се предлагат и две подземни паркоместа. Имотът е на комуникативно място на един от най-бързо развиващите се булеварди - Тодор Александров, в непосредствена близост до Метро Станция „Константин Величков“.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: Модерна и луксозна сграда с АКТ 16 от 2017 г. Имотът е необзаведен на шпакловка и замазка. Сградата е ново строителство от най-висок клас - пълно окабеляване, дограма, асансьор и луксозно изпълнени общи части. Обектът е подходящ за офис/и, жилищен апартамент/и или ателие. Има възможност за всякакви преустройства по желание на купувача. Състои се от няколко светли и просторни помещения с панорамни гледка и две тераси.

• Етаж: 4 (четвърти)

• Обща квадратура: 296, 58 кв.м.

• Разпределение:

o Офис: площ 246, 66 кв.м, състоящо се от входно антре, приемно помещение, три кабинета, заседателна зала, място за почивка, баня с тоалетна, баня, тераса и зимна градина;

o Ателие: площ 49, 92 кв.м, включващо входно антре, приемно помещение с кухненски бокс, стая за почивка, баня с тоалетна и тераса.

*Има възможност за закупуване и на две подземни паркоместа с квадратура 14, 50 кв.м. Общата им площ е 29 кв.м.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Отлично местоположение на бул. Тодор Александров, район „Възраждане“. Районът е оживен и динамичен, на комуникативно място до метро станция. Пред сградата има възможност за паркиране. Бърза връзка до останалата градска част с обществен или личен транспорт.
Цена: 1400 EUR кв.м без ДДС.

За повече информация, моля свържете се с КРИСТИЯН ВЛАДИМИРОВ - 0893590764.


Посещения: 135