Продавам мелагенина за лекуване на витилиго

100 лева
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Melagenina Plus (Melagenina + калциев хлорид) е алкохолик екстракт от човешка плацента, фармакологичен продукт, който има свойството да се увеличи възпроизвеждането на меланоцити в границите или вътре в acronic площите на болни лица, както и да ускори процеса на производството на меланин, като най-успешна форма за терапия за Витилиго.

Дозировка.

Разклаща се шишето, за да се хомогенизира лосиона .Сложете от лосиона на върха на пръстите си и приложете върху депигментират области по кожата веднъж на ден на всеки 24 часа.Exposure на слънчева светлина или инфрачервена радиация. Не е препоръчително излагането на слънчева светлина на засегнатите участъци

Забележки

Ако лечението се извършва правилно, в рамките на 3-7 дни в областта на зачервяване на депигментираната област се наблюдава постепенно намаляване на прозрачността на репигментация на тази област.

MELAGENINA PLUS може да се прилага без риск над лигавицата. Не се търка, за да се избегне дразнене.

MELAGENINA PLUS не действа на по нормалните области на кожата.

Лечението с MELAGENINA PLUS е безвредно. То може да се прилага при деца и възрастни, включително възрастни над 70 и жените по време на бременност или менструация.
Той е съвместим с всеки тип храна или напитка, както и с други групи медикаменти освен псоралени, цитостатици и кортикостероиди.

MELAGENINA PLUS нямат вредно локални или системно странични ефекти.

ВНИМАНИЕ
В началото на лечението се появяват нови ахроматични области, или размера на съществуващите зони увеличава в 40% от пациентите. Този ефект е преходен и не оказва влияние върху крайния резултат

Външен вид
Кехлибарена стъклена бутилка 235 мл

СЪСТАВ
Човешка плацентарна липопротеин фракция в 235 мл алкохол (90 °) и CaCl2.

Посещения: 2578