Продавам машини с марката STANLEY на ТОП цена от Mashini, град София | Машини / Съоръжения

Продавам машини с марката STANLEY на ТОП цена от Mashini

Цена
49 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
продавача

Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката STANLEY на ТОП цени

STANLEY е американска марка ръчни електрически инструменти. Stanley е основана през далечната 1843 г. в Кънектикът (САЩ) и първоначално е специализирана в производството на прости обкови, брави за врати и панти. В началото на 20-ти век стартира производството на ръчни инструменти. За 150 години малките работилници се превръщат първо във фабрики, след това във фабрики и накрая се създава голяма корпорация със световна слава. През 2010 г. Stanley и американският производител на електрически инструменти Black & Decker се сляха, за да създадат Stanley Black & Decker Group .

Stanley сега е мощен производител на висококачествени, професионални, устойчиви на износване инструменти, които са в голямо търсене по целия свят.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка СТЕНЛИ и предлагаме на нашите клиенти компресори за въздух, куфари и шкафове с инструменти, режещи машини, пневматични инструменти, инверторни електрожени и много други машини с марка Stanley с високо качество и конкуренти цени.

• Цените на продукти Stanley са от официален вносител и са най-достъпните на пазара;

• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро на Stanley;

• Осигурява се бърза доставка в цяла страна

• Всички продукти са с гаранция от 24 до 36 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване;

• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Stanley.

Ако желаете да закупите машини с марка Stanley представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.


Посещения: 118