Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Продавам машини с марката ROJEK на ТОП цена от Mashini

11048 лева
28.11.22
град София
Продавам машини с марката ROJEK на ТОП цена от Mashini
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
продавача

Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ROJEK на ТОП цени

ROJEK е основана през 1921 г. Основател е Йозеф Ройек. В момента ROJEK е водещ световен производител на дървообработващо оборудване и има постоянни търговски представителства в повече от 65 страни по света. Днес в компанията работят около 150 служители. Фирма ROJEK е ексклузивен представител в Чешката република на световноизвестните производители на технологии за обработка на дърво HOMAG GROUP, GRIGGIO, ELCON, COLOMBO ANGELO, COLUMBUS, OMGA, ORMA.

Гамата от оборудване е разделена на три моделни гами: ЕВРО серия 7 - комбинирани професионални дървообработващи машини по собствен дизайн; Серия INDUSTRY - класически професионални дървообработващи машини по собствен дизайн; топлотехника - топлинна техника и оборудване за преработка на дървесни отпадъци. Компанията "ROJEK" успешно взаимодейства с италиански и немски производители на дървообработващи машини.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Rojek и предлагаме на нашите клиенти абрихт щрайхмус и режещи машини с марка Rojek с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:

• Цените на продукти Rojek са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара;

• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;

• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Rojek;

• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Rojek в България, за което се предоставя официална гаранция до 24 месеца.

Ако желаете да закупите машини с марка РОЙЕК представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!


© 2007-2023 Безплатно.net