Продавам Ловен дом Колхида

Договаряне
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Продавам Ловен дом Колхида на брега на Тунджа

Описание

Хижа за международен ловен туризъм “Колхида” е много интересна и е в стил “Партиен лидер на лов”. Ситуирана в непосредствена близост до път № 761 в отсечката село Княжево - село Срем, който следва криволичещия бряг на река Тунджа и от който по асфалтова отбивка се стига до масивната двуетажна сграда.
Хижата е обградена от голям и красиво поддържан двор, аранжиран с кътове за отдих, красиви растения и много зеленина. Има сенчест и асфалтиран паркинг за автомобили. Гора обгражда местността на хижата, а спускайки се по лекия наклон от базата се стига за 5 минути до река Тунджа, където може да се лови риба, както и да се спусне лодка за воден туризъм.
Стаите са общо 5 (от които два апартамента) и са с по две легла, телевизор, санитарен възел и баня. Кухнята е обща и добре оборудвана. Ловната база разполага с две зали с камини, подходящи за провеждане на конференции и тържества с не-повече от 20-25 души. (В близост до хижа “Колхида” се намират няколко други хотелски бази, до които се достига по пътя пеша за 15 минути). За притежателите на домашни кучета се предлагат специализирани клетки. Няма обхват на мобилните оператори.

Площ -350 кв.м.

Двор 6000 кв.м.

Път асфалт , доп помещения, фазанария

собствен водоисточник

Посещения: 548