Продавам двустаен, преустроен на тристаен в жк Толстой

Цена
€62000
18.08.19
град София
Вид апартамент
Квадратура
57 м2
Етаж
15
Вид строителство
Особенности
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Продавам напълно обзаведен изцяло южен двустаен апартамент, преустроен на тристаен. Чистата площ на апартамента е 54 кв.м., в сумата за имота е включено и таванско помешение от 2, 87 кв.м. Разположението е следното - коридор, килер (дрешник), баня с тоалетна, голяма спалня, хол с кухненски бокс, детска стая, която е преходна от хола.


Апартаментът се продава във вида, в който е на снимките. Спалнята е на ламинат, всички останали помещения са на теракот. Навсякъде има алуминиева дограма. Банята е за ремонт, всички останали помещения са годни за живеене.


Апартаментът се намира в жк Толстой, до бул. Рожен. Имотът е разположен на 15-и (не последен) етаж, благодарение на което се разкрива чудесна гледка към Витоша. В непосредствена близост до блока има детска градина, училище, детски площадки, пазар, голям хранителен магазин. От всички страни на блока има паркинг, където паркирането е абсолютно безпроблемно. Транспортът е уреден - в близост са спирките на автобуси и трамваи, а на 10-ина минути пеша - и метростанция.


Апартаментът е на ТЕЦ, с прекъснато парно. Тъй като е вътрешен, рядко се налага пускането на друг отоплителен уред освен тръбите на парното. Това прави сметките за ток много ниски дори през зимата. Има непрекъснато топла вода (вероятно блокът е свързан с детската градина и водата не е спирана за профилактика през последните 10 години). В апартамента има прокарани интернет и телевизия на Vivacom.


Блокът е ЕПК, старо качествено строиетелство. Изградена е противоземетръсна система от японски специалисти, коего го прави изключително надежден при подобни явления. Входът на блока е непрекъснато заключен, общите части са добре поддържани, има и портиер.


Обявата е от частно лице, не работим с агенции!


Посещения: 89