Продавам двустаен апартамент

€90000
Вид апартамент
Вид строителство
Етаж
2
Квадратура
93 м2
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Двустаен апартамент в живеещ район Бриз Юг, Варна.

Преимуществата на този апартамент са:

- отлично местоположение;

- Бриз е един от най-престижните райони на град Варна;

- намира се близо до морската градина, морето и автобусните спирки;

- много е подходящ за постоянно живеене.

Местоположение:

Апартаментът се намира в къща, която е направена от тухла с акт 16 в район, Бриз Юг. Район Бриз е един от най-динамичните райони, които се развиват през цялото време във Варна. Този район е най-предпочитаем за живеене. Много близко се намира до центъра на града и морската градина, които го превръщат в изключително привлекателно място. Благодарение на хълмистия релеф на района, голямата част от сградите разполагат с чудесна морска гледка. Също така районът предлага много различни хотели, ресторанти, магазини, има голям търговски център “Пикадили парк “ , бензино станции, автобусни спирки, които винаги могат да ви помогнат бързо и лесно да стигните до всички места в града.

Описанието на апартамента:

Комплексът на апартамента разполага с с прекрасна градина където винаги може да се почини има портиер, асансьор, паркинг места пред блока и гараж.

Общата площа на апартамента е 93 кв.м. Намира се на 2тия етаж. Разполага със спалня, дневен тракт с трапезарен кът и кухненски бокс, баня с тоалет, килер. Също така голямо приемущество на този апартамент е че има много високи тавани и разполага с камина. Апартаментът е с юго-източно изложение, много светъл и тих. Апартаментът е частично обзаваден. Цената е 90000 евро.

Посещения: 90