Продавам двуетажна селска къща 5 дка двор, ток, вода, кладенец

25000 лева
Вид къща
Вид строителство
Площ
90 м2
Особенности
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Продавам двуетажна къща в центъра на голямото и добре развито с. Балван. То е на пътя София - Варна и на 17 км от гр. Велико Търново. Има редовен автобусен транспорт, красива природа.

Сградата е с първи етаж каменни основи, втори етаж – тухли. Конструкция - гредоред, на 2 етажа с обща жилищна площ 190 кв.м. На първия етаж са разположени 2 спални, голяма кухня с трапезария, маза и коридор. До втория етаж се стига по вътрешна вита стълба. Горе са разположени 3 спални, фоайе, килер подходящ за баня или голям дрешник и 2 тераси. Едната тераса е с изглед към двора, а втората – с изглед към центъра на селото. В последните години къщата не е ползвана, не е поддържана, не е обзаведена и предвижда довършителни работи и обновяване.

В имота има и една стара къща на 2 етажа, която времето е направило негодна за живеене. Подходяща е за складова площ. Може да се използват каменните и основи.

Прилежащото дворното място е 5000 кв.м. В градината има кладенец, обработваема е целогодишно, теренът е равен и има засадени много овощни дървета. Имотът е снабден с електричество и водопровод и има целогодишен достъп по асфалтов път с улично осветление.

В селото има основно училище, детска градина, читалище, кметство, магазин и заведение, старчески дом, църква, поща, мелница със собствена хлебопекарна.

Възможен е лизинг.

Посещения: 86