Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Препарат за почистване на джанти

30 лева
22.01.24
град Русе, град Ялта
Препарат за почистване на джанти
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Nextzett Felgen-Reiniger съдържа сложни почистващи средства, които премахват масло, грес, катран и замърсяване на джантите от феродо. Упоритите замърсявания от феродо, катран и други могат да бъдат премахнати с лекота от автомобилните джанти. Използвайте мека четка за почистване на джанти, колкото по-мека толкова по-добре, за да да можете да почистете внимателно между спиците, в ъглите и около гайките.

Nextzett Felgen-Reiniger трябва да се използва само на хладни или студени джанти. За най-добри резултати направете почистването на всяко колело по отделно, не позволявайте на препарата да изсъхне. Времето на задържане не трябва да надвишава 1 -2 минути. Ако почиствате боядисани спирачни апарати, направете тест в дискретен район преди употреба, за да се гарантира запазването на цвета.

NZ Nextzett Felgen-Reiniger е много усъвършенстван почистващ препарат за джанти, който атакува спирачният прах, мръсотия, отломки и пътни замърсявания. Уникалната формула премахва упорити замърсявания от феродо. Разтворимата форма на замърсяванията след напръскване с NZ Felgen-Reiniger, позволява по-лесното отстраняване и измиване на колелата.

Заповядайте и вижте още ефективни продукти на високите технологии в онлайн магазина ни тук - http://www.bulmotors.com

© 2007-2024 Безплатно.net