Предлагам работа в " Орифлейм България " ЕООД по метода на мрежовия маркетинг

400 лева
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Мрежовият маркетинг е бизнес концепция, която позволява на дадена компания да продава своите продукти и/или услуги на клиента по метода на директните продажби и чрез лична препоръка.

Според WFDSA (Световна федерация на асоциациите на директните продажби), директната продажба е дефинирана като маркетинг на продукти и услуги лице-в-лице, директно на потребители на непостоянно място.

Независими консултанти, които не са на трудов договор, представляват компанията и печелят комисионна на базата на обема продажби. Консултантите често изграждат свои собствени организации, като регистрират под себе си множество други независими консултанти и оформят структура на няколко нива. В резултат цялата организация се разраства.

Като консултант вие печелите доход под формата на комисионна, който се базира не само на вашите собствени продажби, но и на тези на структурата под вас. Сумата на бонусите, които се изплащат, зависи от компенсаторния план на компанията. За допълнителна информация и контакти - по имейл.

Посещения: 47