Почти ПОДАРЯВАМЕ няколко млади, зрели, шеметни Джак Ръсел-ки !

Цена
50 лв
Възраст
Ваксинирано
За разплод
Обезпаразитено
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

От десетки години живеем в забравено и от Бог, прекрасно планинско селце, потънало сред девствена природа, в сърцето на Балкана между Габрово и Трявна (на около 3 км от архитектурния резерват - с. Боженци). За жалост децата ни са много надалеч (през планини и океани) и животът ни би бил доста пуст, ако семейството ни не е допълнено от весела и жизнерадостна глутница Джак Ръсели - безподобни, неподражаеми и ухилени, неукротими, тектонични, извънземни, атомни терминатори. През годините броят им варира между 7 и 12 и живеят при нас на почти пълна свобода ! Вихрят натурата и инстнктите си в ежедневен сблъсък с неподправената и сурова планинска природа и не са и чували за гащеризончета, якенца, жилетчици, шапчици, гуглички, шалчета, корделки, панделки и всякакви други (с извинение) изгъзици, дето хич, ама хич не им прилягат ! И не знаят нищо за огради, клетки, мрежи, синджири, поводи, нашийници, нагръдници, намордници и какви ли не още човешки тормози ! Отхранени са и ежедневно консумират първокласна кучешка кулинария и гурме и се радват на всеки миг от волния си живот !

При тези обстоятелства просто няма как да не са в желязно здраве ! И са ! Желязобетонно здраве с вулканична изригваща енергия - сякаш вместо вода пият само енергийни напитки ! Никога от нищо не са боледували, а ветеринарния си лекар едва ли го помнят от времето на детските си ваксинации.

Просто една малка природна стихия - ураганна и помитаща !

Ежедневието си прекарват в налагане на тотален тоталитаризъм над всичко, което мърда из наше село и околностите му и е под 15 кг телесно тегло ! Разпореждат се върху десетки хектари планински ливади и гори и са взели страха на всичката фауна из подопечната им територия. И то чак толкова, че даже местния кучешки бос (каракачанец) и местното магаре ги заобикалят отдалеко. (То у наше село по-големо от магарето нема.) Котките в района ходят като катерици само по короните на дърветата, язовците отдавна са в дълбока окопна отбрана, а лисиците получиха страхова невроза и станаха бежанци.

Страх имат само от стопанката си. Ама пък страх, страх, колко да ги е страх ..., само тя си знае като тръгне да ги прибира. Въобще ... щастливи кокошки - и кучетата и стопанката им !

Хубава идилия, но за жалост, пред края си ! Годините ни се натрупаха и е време да се кротваме вече близо до градския транспорт и градското здравеопазване ! Така че да намерим подходящ нов дом на нашите любезни терористи започна да ни става една от първостепенните грижи !

Ако сте познали себе си и темперамента си в характеристиката на нашите питомци, значи вие можете да бъдете уважаван и достоен нов стопанин на някоя от петте буйни размирнички, с които с болка на сърцето трябва да се разделим ! Не се колебайте да обогатите емоциите в семейството си с присъствието на още една жива душа ! Много бързо ще осъзнаете, че това животинче запълва една празнина на битието Ви, че то е било необходимост за душевния баланс в семейството Ви !

Допълнителните разходи и грижи съвсем не са големи, а чувството е покоряващо ! Просто си струва ! Заповядайте при нас да ги почувствате наживо, ще ни бъдете драги гости !

Хулиганките са перфектни Джак Ръсел-ки, в начална зряла възраст са от 3 до 5 години, раждали са и са доказани майки. Пределно интелигентни са, адаптивни и много бързо ще схванат кой е новият им стопанин, кого трябва да обичат и на кого трябва да се покоряват. А към хората, които обичат са любвеобилни до обсебваща натрапливост ! За ваксини, обезпаразитявания, прегледи, паспорти - не говорим. Те се подразбират, въпреки че надали въобще са им нужни.

Цена сме определили (50 лв), просто колкото новият им стопанин да поеме реална отговорност за новия си питомец и член на семейството, а ние да добием някаква доза спокойствие и увереност, че поверяваме любимата си животинка на отговорни, добри и грижовни стопани ! А това е важно за нас !

Ако сме Ви накарали да се замислите - ще се радваме да отговаряме на въпросите Ви на телефони: 00359-98-8370512 и 00359-88-7833564 или при необходимост 00359-87-73 55 6 77 (вкл. и Viber, WhatsApp) или e-mail адрес l***@mail.bg. А ако за наша радост решите да ни посетите - просто задайте на GPS-машинката си GPS-координати N 42.917159 / E 25.403523 (N 42° 55.039' / E 25° 24.212') (+42° 55' 1.77" / +25° 24' 12.68") и тя ще ви доведе точно пред яростно лаещата глутница разбойници.

Оставаме на Ваше разположение по всяко време на денонощието - за допълнителни снимки, пояснения, отговори на конкретни въпроси и всичко друго, което възникне или ви хрумне.

С искрено уважение към всички ценители на натуралния животински свят !

Посещения: 171