Евтина почивка в оборудвани каравани на к-г Арап

5 лева
Курортна област
Настаняване
Обява от
Частно Лице

НА КЪМПИНГ “АРАПЯ”

ПРЕДЛАГАМЕ ПОЧИВКА В ОБОРУДВАНИ КАРАВАНИ И ПАЛАТКИ

За любителите на отдиха сред природата предлагаме почивка на море в оборудвани каравани и палатки на къмпинг “Арапя” на 60 м. от плажа. Къмпинга се намира в един от най- екологичните райони на България между Лозенец и Царево. Отлично место за пълноценна почивка за деца и родители, сърфисти и рибари. Караваните са 4-риместни с две спални и форселт. Палатките са четириместни /с две спални помещения с по два матрака/ с тента. Оборудвани са с хладилник, телевизор /Булсат/, маса, столове, стелажи и …др. /ВЖ.СНИМКИТЕ/. За удобство на нашите почиващи има обособен кухненски кът с ел.печка, ел. скара, барбекю, микровълнова, газови котлони, мивки с топла вода. Баните и тоалетните са нови /с фаянс и теракот/ отлично поддържани, топла вода по всяко време, отстоящи на 10 м. от караваните. ЦЕНИ: септември - 24 лв.каравана, 20 лв. палатка

Цените са крайни, без допълнителни такси. В цената са включени нощувки, паркинг, ел.енергия, тента, хладилник, телевизор/с булсат/, кухня и всичко посочено по горе. Настаняване на почиващите – от 13 часа в деня на първата нощувка, освобождаване на помещенията – до 10.30 часа в деня след последната нощувка.

Целодневно от къмпинга до Царево и обратно се движи маршрутка. Предлагат се сърфове, водни колела, джетове. Има училища за обучение на сърфисти и водолази.
Резервации на 0888577416 , 0877240250 Иван.

ivan.karabaliyski@abv.bg

Посещения: 243