Почивка в Поморие - лято 2018г.

Цена
Договаряне
Курортна област
Настаняване
Екстри
Обява от
Частно Лице

Открит е сезон лято 2018г. Предлагам два апартаменти, тип студия на 3-ти жилищен етаж в 6-етажна сграда, изградена 2016г. с асансьор и паркинг в новата западна част на гр. Поморие срещу хотел ”Sunset Resort”.

На 250м. е автоспирката на междуградските автобуси. Летище Бургас е на 8, 5км. За почиващите при нас е осигурен превоз от и до летището по заявка. Студията включват спалня, коридор, санитарен възел и тераса. Оборудвани са с легло за двама човека, има възможност за трето (в изключителни случаи и за четвърто) легло, кухненски бокс с уреди от първа необходимост: микровълнова печка, електрическа кана, хладилник, климатик, кабелна телевизия и WiFi.

Морето и плажът са в близост на 200м. Наблизо има ресторант, заведения за бързо хранене, хранителни магазини, голям аквапарк, денонощна аптека. Исторически забележителности– тракийск а гробница, манастира „Свети Георги“, музеят на солта, музеят на птиците, Поморийското езеро, прочуто с лечебната си кал и историческият музей до Яхтеното пристанище.

Време за настаняване: до 15.00ч.

Време за освобождаване: до 12.00ч.

Местонахождение на сградата в Internet – адрес: Поморие, ул.“Княз Борис I“ – Sunset Resort. Благодарим за доверието на почиващите при нас през миналата година.

Цена за 1 (една) нощувка за студио с включена цена за паркинг, климатик и WiFi: 55.00лв.

Не се приемат домашни любимци.

Посещения: 338