Поли-алкилен-гликолно моторно масло XENUM XPG 5W30

Цена
39.90 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

XENUM XPG 5W30 е двигателно масло - продукт от ново поколение, чиито характеристики значително превъзхождат тези на изделията на традиционните технологии.

Поли-алкилен-гликолните (ПАГ) и естерните масла са известни с уникалните си свойства, които ги отличават от всички други синтетични масла. Благодарение на богата на кислород природа на полимерите, комплексът ПАГ+Естери притежава несравними филмообразуващи свойства. И двата компонента са силно поляризирани и показват сходни афинитети към повърхностите, гарантирайки изключително нисък коефициент на триене. Те притежават по-висок вискозитетен индекс (VI) и по-добра устойчивост на механични натоварвания: вискозитетът остава стабилен при удължен пробег.

Отличната топлинна и оксидативна стабилност, както и високата солвентност, водят до драстично намаляване образуването на замърсяващи въглеродни отложения - предпоставка за по-дълъг експлоатационен живот и отлична производителност в условия на висока температура. Топлинния капацитет на ПАГ масло е по-висок в сравнение с традиционните масла, в резултат на което се подобрява охлаждането на двигателя при екстремни условия.

Моторното масло XENUM XPG 5W30 е подходящо както за състезания и така и за ежедневна експлоатация. Приложимо и за най-екстремни условия, това масло надвишава стандартните изисквания по нормите на спецификациите на автомобилните производители.

СВОЙСТВА:

-Намалява разхода на гориво;

-Подобрява мощността и динамиката;

-Подобрява топлоотвеждането и охлаждането;

-Запазва стабилност през целия пробег;

-Запазва стабилност при много високи температури;

-Бърз студен старт при екстремно ниски температури;

-Подобрена чистота в двигателя.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

XENUM XPG 5W30 се препоръчват се за всички съвременни бензинови и дизелови двигатели, както и оборудвани с нови системи, като: директно впръскване, common rail система за впръскване, турбокомпресор и катализатор. Специално разработени за модерни, технически усъвършенствани, бензинови и дизелови автомобили, както и за състезателни приложения.

Използвайте точното количество масло, указано в сервизните инструкции на производителя.

Всяка смяна на масло най-много си струва парите когато новото се налива в чист двигател. За максимална полза от смяната първо почиствайте с M-Flush: против разход на масло, нагари и киселинности, за възстановяване и подобрена работа на двигателя. Препаратът е единствен по рода си, за изключително прецизна, пълна и безопасна промивка по най-лесния и достъпен за всички начин. Обадете се за въпрос или вижте нашите обяви за добавката M-Flush.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

ACEA C3-12

API SN

Отговаря на изискванията на:

MB 229.51/229.52

VW 502.00/505.00/505.01

Dexos 2

BMW Longlife-04

Посещения: 34