Покана За публични информационни доклади

Цена
Договаряне
Обява от
Частно Лице


Изцеление по духовен път – медицински доказуемо

Лекар говори за неговия опит

Докладите ще се състоят в:

гр. Велинград, Туристически информационен център, площад Свобода

13 октомври 2018 (събота)

11 часа

Лекари представят изцеления, които не са обясними от научномедицинска гледна точка. Изцелени ще разкажат лично как са оздравели по духовен път. Ще се представи закономерността на духовния лечебен процес. Слушателите могат да усетят лечебната сила върху собствените си тела.

Основа на тези доклади е учението на Бруно Грьонинг (1906-1959), в чието присъствие са се случвали необикновенни изцеления. Сакати са изоставяли инвалидните колички, слепи отново са проглeждали. Той е говорил за съществуването на висша сила, която е основа на всичко живо и може да доведе до изцеление. Бруно Грьонинг наричал тази универсална сила, която е на разположение на всички хора, лечебен ток („Heilstrom“) или божествена сила. Едно съществено негово изказване гласи: „ Няма нищо нелечимо, Бог е най-големия лекар.“

Приятелският кръг на Бруно Грьонинг продължава делото на Бруно Грьонинг и е представен на всички континенти. Хиляди хора са се освободили дълготрайно от душевни и телесни обременености чрез редовно приемане на Heilstrom. Между тях има хронични или обявени за нелечими болести като ангина пекторис, остеропороза, обездвиждания, депресии и много други.


Настъпилите изцеления внимателно се проверяват от медицинската научна специализирана група на приятелския кръг на Бруно Грьонинг въз основа на изследвания от независим лекар и при възможност се документират. Госпожа Kьосева и госпожа Захариева принадлежат към тази специализирана група. Те предават своя опит чрез тези доклади безплатно в страната и по света на колеги и интересуващи се, за да помогнат на болни и изпаднали в нужда хора.

Всеки интересуващ се е сърдечно поканен.

Вход свободен, помолва се за дарение.

Контакт

Мария Божилова, 0899584099, m***@abv.bg

Интернет

http://brunogroeningsfriends.simplesite.com/
Посещения: 86