Писане на мотивационни писма, CV, есета за кандидатстване и др.

Писане на мотивационни писма, CV, есета за кандидатстване и др.

Цена
10 лв
06.01.18
град Велико Търново
Обява от
Частно Лице

Искаш да кандидатстваш за работа и от теб изискват мотивационно писмо и CV? Казваш си "Ще погледна в нета". ОК, но хората, които искат да кандидатстват за същата работа могат също да погледнат в нета. Ами ако копират същото мотивационно писмо като твоето? Със сигурност няма да те назначат, нали? Затова аз съм тук. :)

Ако искаш мотивационно писмо за работна позиция - Прати ми съобщение с името на фирмата където искаш да кандидатстваш и длъжността. Също така можеш да ми напишеш и малко повече за теб (какви са интересите ти, какъв работен опит имаш). Аз ще напиша персонализирано мотивационно писмо за теб. Имай впредвид, че колкото повече информация ми пратиш толкова по-персонализирано и истинско ще изглежда писмото за бъдещия ти работодател.

Ако искаш CV - Прати ми информация за това къде си учил, къде си работил и какви умения имаш. Аз ще оформя CV, което ще те показва в най-добрата ти светлина! Няма да ти искам адреса, за да не нарушавам спокойствието ти. :) Ако смяташ, че информацията за това къде си работил и учил е твърде лична, за да я споделиш с мен аз ще ти дам примери и насоки как да я оформиш.

Ако искаш мотивационно писмо или есе за училищна/ студентска стипендия, участие в училищен конкурс, семинар (да, случвало ми се е да пиша мотивация за участето ми на семинар) и др. се свържи с мен, за да ми дадеш повече информация относно конкурса.

-мотивационно писмо за работна позиция -

10 лв. (извършване до 5 дни)

15 лв. (извършване до 2 дни);

25 лв. (извършване в рамките на работния ден)

-CV

7 лв (извършване до 5 дни)

10 лв. (извършване до 2 дни);

15 лв. (извършване в рамките на работния ден)

-специално мот. писмо или есе -

10-20 лв. в зависимост от сложността и задълбочеността, които се изискват за конкретния случай (извършване до 5 дни)

20-30 лв. в зависимост от сложността и задълбоченосттана текста, които се изискват за конкретния случай (извършване до 2 дни)

За написване на английски език цената се покачва с 10 лв. с изключение на CV-то (5лв.)

При запознаване със задачата ви съобщавам колко ще ви струва. След извършване на задачата, пращате парите по предварително уговорен начин. Веднага след потвърждаване на плащането, ви пращам готовия продукт.

Отговарям веднага на позвъняване и в рамките на 5-6 часа на съобщение.

Инвестирай в бъдещето си СЕГА, за да си добре утре!

Посещения: 291