Пинеалон - пептиден комплекс за а главния мозък и нервната система

64 лева
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Пинеалон

Пептиден комплекс за главния мозък и нервната система

Хранителна добавка пинеалон: 20 или 60 капсули (изберете опаковка с брой капсули от формичката за поръчка долу). Състав: пептиден комплекс ас - 5, (аргинин, глутаминова киселина, аспарагинова киселина), микрокристална целулоза е460, захарно цвекло, лактоза, нишесте, твин 80 (полисорбат). Описание: пинеалон представлява пептиден комплекс, съдържащ аминокиселини, спомагащи за нормализиране на функционалната активност на клетките в главния мозък. Лри клинични проучвания е установена ефективността на пинеалона при комплексното възстановяване на пациенти с нарушени функции на главния мозък, включително след черепно - мозъчна травма, инсулт, оперативни намеси в главния мозък, въздействие върху организма на екстремални психоемоционални фактори, а също така за поддържане на умствената работоспособност при лица в напреднала и старческа възраст. Пинеалон спомага за подобряването на интелектуалните функции на главния мозък (памет, внимание и т. Н. ) на лица, чиято професионална дейност изисква повишена концентрация на вниманието. Лриложение при:
• рехабилитация след прекаран инсулт
• влошена памет и концентрация
• болестите на алцхаймер и паркинсон
• множествена склероза
• синдром на хроничната умора
• депресия

Забележка: да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Дозировка и приложение: за лица над 18г. – по 1 - 2 капсули 1 - 2 пъти дневно по време на хранене.

Продължителност на приемане – 10 - 30 дни.

Целесъобразно да се проведе повторен курс след 4 - 6 месеца. Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Русия

Продуктите на научно - производствения център по ревитализация и здраве се разпространяват на принципа на мрежовия маркетинг млм /мултилевъл/. При интерес от ваша страна, не се колебайте да се свържите с нас. Регистрацията като независим търговски сътрудник е напълно безплатна. Уважаеми клиенти, моля изберете от падащото меню, желаното количество пинеалон: 20 или 60 капсули.

Марка: научно - производствен център по ревитализация и здраве /нпцриз/ - Русия

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.

Посещения: 20