Печат на картини и фототапети по клиентски размери и дизайни

Цена
79.20 лв
07.11.19
град Варна
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Студио Анима предлага на всички да осъществят своите идеи за мечтаният си интериор по много лесен начин.Студио Анима предлага дигитален печат на фототапети, картини, постели и рекламни материали. Прелагаме дизайн на фототапет и печат на фототапет. Предлагаме печат на картини на канава, опънати на подрамка, готови за закачане. Персонализирани дизайни на фототапети и картини.

Само след изпращане на кратък мейл, без чакане, без излишни подробности, ще получите отговор веднага в рамките на деня и ще имате вече начална визия как ще се получи декорацията на вашите стени. Свържете се с нас, ако искате да направите уникален дизайнерски фототапет по поръчка, който е само за Вас. Ще направим Вашият личен фототапет и ще Ви го представим с визуализация напълно безплатно. Ще получите безплатна мостра от тапета за да се уверите в неговото качество. При одобрене получавате фототапета в рамките на 3-4 дни.

Относно печата на фототапет:

Печат на трислоен тапет с пвц покритие и флиз гръб/ пресовани нетъкани нишки текстил/. Тапетът се монтира много лесно и бързо. Намазва се с лепило само стената. Всички части се съединяват без препокриване, точно една до друга, до получаване на цялата картина, така, че дори няма да се вижда къде са снаждани частите.

Тапета се лепи с тапетно лепило, ако желаете можете да закупите от нас.

Посещения: 32