Парцели за строителство-4-5евро/кв.м на 25 км от София

Договаряне
Площ
1200 м2
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Продавам земя и ливади за строителство- 10 дка с различни размери: 0т 1дка имот до 6 дка цял имот в землището на Село Вакарел- махала Брънковци, 5-та-категория и нагоре. на 25 км от София на 1, 5 км от магистрала Тракия-отбивката за Вакарел и с лице на път до/срещу регулация, до къщи, в екологично чист район. Има много изкуппени земи за вилно и жилищно строителство от и от чужденци. В границите на селото, до гора, до манастир, с ток или в близост ток, вода. Уникална панорама към Рила и Стара планина.
Автентичен район с автентични къщи. Възможност за укрупняване и преотреждане за строителство. Подходящи за жилищно строителство, и бизнес-складове, логистика, цех за преработка на дървесина или билки. Екологично производствона мед, гъби, билки.

Земите могат да ползват финансиране по европийски програми за развитие на селските райони, какти и за подпомагане на развитие не неселскостопански дейности в земеделски и високопланински региони.
Селото ще бъде в близост до транспортната връзка, която ще свързва европейските транспортни коридори Е-79 и Е-80 .С пари от европейските фондове ще бъде построена автомагистрала Рила, която ще започва от Дупница, през Боровец, Самоков, Габра, Костадинкино и Вакарел, и ще съединява магистралите Тракия и Струма.
Цена 0т 6 лв- 5евро/кв.м

Посещения: 52