Парник, оранжерия с фолио, полиетилен, 9 кв.м, разсад, парник за плодове и зеленчуци

Цена
249 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Просторен и практичен полиетиленов парник, оранжерия за разсад на зеленчуци и други земеделски растения, които трябва да се разсадят, особено когато не е техният сезон - домати, краставици, патладжани, пипер, чушки, подправки итн. Вероятно резултатите ще Ви изненадат позитивно, тъй като едва ли има по-добри условия на растеж от тези, които природата е сътворила, а тук ефектът и процесът са напълно съвместими с природните закони и процеси.

Височината позволява удобна работа дори в цял ръст. При по-благоприятните условия, които парникът предлага някои по-чувствителни видове могат да презимуват и преодолеят по-студените месеци на топло. Допълнително можете дори да работите в парника, когато вали или времето не е особено благоприятно.

Съответно още един плюс е фактът, че парникът ограничава достъпа на зловредни насекоми към растенията. Поради фактът, че посяването на растенията в парникът е известно време преди нормалната сеитба, то времето за добив на плодовете ще се удължи също повече. Така Вие можете да се наслаждавате на реколтата си по-дълго време.

Стабилното мрежено фолио ( полиетилен ) със UV защита предпазва Вашите растения от дъжд, малка градушка, неблагоприятни животинки или пък сериозно напичане от слънцето.

Бъдещи и настоящи градинари определено могат да се забавляват с работата си и могат да оптимизират същевременно усилията си.

размер: Ш 200 x В 200 x Д 450 см

конструкция от тръби, влизащи една в друга - 19 мм диаметър

пластмасови снадки

фолиото е издържливо на разкъсване: 140 гр/кв.м.

прозрачен зелен цвят, мрежеста

6 прозорчета, които се затварят и имат мрежа против насекоми

2 входа с ципове

лесен монтаж и демонтаж

маса: ок. 12 кг

В наличност. Време за доставка 1-8 дни, допълнително ще бъде уточнено.

Посещения: 435