О-в Санторини - Скъпоценният камък на Егейско море,..., град Хасково, Туризъм / Екскурзии, Екскурзии в Чужбина, Обява № 1266289

О-в Санторини - Скъпоценният камък на Егейско море

435 лв.

Направи Тази Обява VIP

Мечтаете за романтика, тайнственост и истинска красота - То това е Санторини!
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:  7 дни / 4 нощувки със закуски

1 нощувка в Атина 3 нощувки на Санторини.

 ДАТИ:   20.05.2016 – 26.05.2016. Санторини е място, събрало много магии, при това само от добрите вълшебници. Малкият гръцки остров пленява със залезите, които завинаги отпечатват в зениците ти омайващо златно, червено и лилаво. Характерни за Санторини са красивите плажове с черен или червен пясък, кристално чистите сини морски води и вулкански скали.Най-големите и известни курорти на острова са "Камари" и "Периса". ПРОГРАМА: 1 ДЕН / 20.05.2016 г. - ХАСКОВО, ПЛОВДИВ, СТАРА ЗАГОРА, ПАЗАРДЖИК И СОФИЯ
Отпътуване от Хасково  в 19.00 ч автогарата.
От Пловдив – 20.00 ч. ОМВ до хотел Санкпетербург.
От Пазарджик – 21.00 ч.
Варна. Шумен, Велико Търново, Севлиево / допълнително се уточняват часовете на отпътуване/.

 2 ДЕН / 21.05.2016 -  СОФИЯ - АТИНАОт София  в 00.30 ч. от площад “ Александър Невски “ по маршрут  София - Кулата - Солун – Атина  /800 км/  Пристигане в Атина. Панорамна обиколка на Атина с местен екскурзовод (около 4 ч.): Арката на Адриан – триумфална aрка, построена през 131 г. пр. Хр. и наречена на римския император Адриан; Храмът на Зевс, който с размерите си е превъзхождал Партенона на Акропола; старият Олимпийски стадион, изграден през 1895 г. на същото място, където се е намирал античният стадион от 4 век пр. Хр. и е използван за първите съвременни Олимпийски игри; Парламентът - някогашният дворец на първия гръцки крал Ото; площад "Синтагма". Разглеждане на Акропола / входната такса се заплаща отделно/. Свободно време в Атина възможност за посещение на новия Музей на Акропола.Настаняване в хотела. Нощувка. 
3 ДЕН / 22.05.2016 - АТИНА - ОСТРОВ САНТОРИНИРанна закуска или сух пакет.Отпътуване с ферибот от пристанище Пирея за остров Санторини в 07.25 ч./ пътуването е с продължителност около 8 часа/. Пристигане на пристанището в Санторини Атиниос около 15.00 ч. Трансфер до селището Камари където се намира хотела, настаняване. По-желание екскурзия до селището Ия. Ия ще Ви вдъхнови и очарова с красивия си пейзаж и великолепния пурпурен залез над морето.Залезът в Ия на остров Санторини е нареден на челна позиция сред най-красивите залези на планетата. Връщане обратно към хотела следзалеза. Нощувка.  4 ДЕН / 23.05.2016 - САНТОРИНИЗакуска.Свободен ден за плаж или  *По желание Обиколка на остров Санторини /целодневна/.Закуска. Свободно време за плаж или * По–желание екскурзия до Пиргос ,манастира на пророк Илия, столицата Фира и дегустация на вино в единствения в света подземен музей на виното разположен на 8 метра под земята една от най-известните местни винарни. Денят ни започва с Разглеждане на градчето Пиргос и манастира на пророк Илия, разположен на най-високата точка на острова,който отваря вратите си само в дни на литургия и по празници, но можем да направим фотосесия в двора на манастира и да се насладим на красивата панорамна гледка. *По възможност посещение на най – старата църква на острова Панагия Епископи, основана от император Алексий Комнин (11в.). Преминаваме презтрадиционното селище Мегалохори. Фира е разположена в централната западна част на Санторини. Тя е изградена на височина от 260 м. на ръба на една скала със стръмни склонове, завършващи в морето. Ще имате възможност да се разходите из тесните улички, пълни с традиционни магазини за сувенири, ресторанти, барове, както и из живописните улички на ръба на Калдерата, водещи до съседните селища Фиростефани и Имеровигли /най – високата част на калдерата/. Ще може да опитате и типичното местно вино - vinsanto (свято вино). Посещение на винарна и дегустация на местни сортове вина. Връщане в хотела.Нощувка Свободно време за плаж. Връщане в хотела.Нощувка.   5 ДЕН / 24.05.2016 - САНТОРИНИ - ЗАСТИНАЛИЯТ ВУЛКАНЗакуска. Свободен ден за плаж и почивка или * По желание уникална полудневна екскурзия с корабче /ако метереологичните условия позволяват/ с посещение на вулканичните острови и топлите минерални извори Неа Камени и Палеа Камени - застиналия Вулкан. За около 20 мин. ще се изкачим по каменист път до кратерите на все още активния вулкан. Следващото спиране на корабчето е на втория остров от лава Палеа Камени, където се намират горещите извори, в които ще имате възможност да поплувате. За  екскурзията е препоръчително да се носят удобни обувки, слънчеви очила, шапка , бански и хавлии /продължителност около 3.5 ч./  
6 ДЕН / 25.05.2016 - САНТОРИНИ - АТИНА
Закуска. Свободно време. Отпътуване за Атина с ферибот в 15.30 ч. Пристигане в Пирея вечерта. Отпътуване за България.

 7 ДЕН / АТИНА - БЪЛГАРИЯ
Пристигане в България в съответните градове. 
  Цени за отпътуване
от София:На човек в
двойна стаяТрети човек (възрастен/дете)Дете от 02 г. - 12 г.,
настанено с двама възрастни20.05.2016 – 26.05.2016435 лв.415 лв.350 лв. ДОПЛАЩАНЕ ЗА ОТПЪТУВАНЕ ОТ:
Хасково – 25 лв; Стара Загора – 25 лв.; Пловдив – 20 лв.; Пазараджик, Варна и Шумен - 45лв.; Търговище - 40лв.; Велико Търново и Севлиево - 30лв;
 ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:- Транспорт с комфортен автобус за международни превози;- 1 нощувка със закуска в хотел 3* в Атина ;- 3 нощувки със закуски  в хотел Rivari 3+* в Санторини / или подобен/ ; - Пътни, магистрални и фериботни такси и билети;- Екскурзоводско обслужване - Медицинска застраховка /За лица над 65 години има доплащане /;- Пешеходни разходки в Ия, Фира, Имеровигли и Пиргос;- Панорамна автобусна обиколка на Атина с екскурзовод на български език.  ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:- Разходите от личен характер- Допълнителни екскурзии- Входни такси за Акропола (12 EUR), новия Музей на Акропола (5 EUR), Археологическия музей (7 EUR), Византийския музей (4 EUR) и музея "Бенаки" (6 EUR) в Атина- Възможност за доплащане за вечери в ресторанта на хотела на тристепенно меню - 12 EUR на ден на човек / заявяват се и се заплащат от България /- Каюта във ферибота по маршрута Санторини-Атина – 29 евро на човек в двойна /тройна каюта- На човек в четворна каюта - 23 евро. Заявяват се при записване и при наличие на свободни места.  ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ:- Екскурзия до Вулкана и горещите извори / с включена входна такса за Вулкана /- 30 EUR- Еднодневен обиколен тур на Санторини до столицата Фира, Пиргос, с дегустация на вина в подземен музей на виното - 28 EUR / групова цена с включена входна такса за Музея на виното и дегустация /- Еднодневен обиколен тур на Санторини до столицата Фира, Пиргос, с дегустация на вина в подземен музей на виното - 22 EUR / без включена входна такса за Музея на виното и дегустация /- Входните такси за посещение на туристически обекти в свободното време на Санторини от 3 до 5 EUR- Таверна с фолклорна програма с вечеря , алкохолни и безалкохолни напитки - 25 EUR- Залез в Ия – 5 евро  ОПИСАНИЕ НА ЕКСКУРЗИИТЕ, НЕВКЛЮЧЕНИ В ПАКЕТНАТА ЦЕНА:  ЕКСКУРЗИЯ ДО ВУЛКАНА И ГОРЕЩИТЕ ИЗВОРИПрез 1400 пр.н.е. вулканът изригнал с такава мощ, че централната част на Санторини полетяла във въздуха. На нейно място се образувал огромен кратер, наречен калдера, който се запълнил с морска вода. Днес на малкия остров Неа Камени, който се намира в калдерата, има активен вулкански кратер. При тази екскурзия ще посетите кратера на вулкана и горещите извори, които се намират в близост до него. За тази екскурзия е препоръчително да имате удобни обувки, слънчеви очила и шапка. МУЗЕЙ НА ВИНОТОЕдинствения в света подземен музей на виното е разположен на 8 метра под земята и има формата на лабиринт. В него е представена историята на виното и живота на винопроизводителя от Санторини, от 1660 година до 1970 година.  ТАВЕРНА С ФОЛКЛОРНА ПРОГРАМА, ВЕЧЕРЯ, АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИМенюто включва аператив, предястия, салата, основно ястие с два вида гарнитура, десерт, вода, неограничено количество вино и безалкохолни напитки.
Цена: 25 EUR
 Забележка: * Всички допълнителни екскурзии се заплащат от България, тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой туристи 20 и с предваритени резервации.
* Възможна е промяна в последователността на допълнителните мероприятия в зависимост от часовете на резервация за историческите обекти.
* Упоменатите часове са ориентировъчни и ще търпят промени по време на пътуването без да се ощетява групата.
  МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ: 35 СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ НЕДОСТИГНАТ МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 7 дни преди датата на отпътуване. НЕОБХОДИМИ  ДОКУМЕНТИ: Лична карта / задграничен паспорт със шест месечна валидност от датата на отпътуване: няма санитарни и медицински изисквания за страните по маршрута. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ: 50 % при сключване на договор за организирано пътуване. Доплащане 10 дни преди датата на отпътуване. 

 

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

 

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Допълнителна информация
О-в Санторини -...
Кликнете върху снимката за да я увеличите Кликнете върху снимката за да я увеличите
За Контакти
 град Хасково
гр. Хасково бул. Съединение № 2
 Лъки Холидей
 lucky_holiday.haskovo
 Изпрати И-мейл
1266289

Обява №: 1266289

Категория: Екскурзии в Чужбина

Публикувана: 23.03.2016

Разглеждания: 40

Редактирай тази обява Докладвай Проблем Изпрати на приятел Принтирай Обявата Добави в бележника
 

Подобни обяви

Безплатно.net ви представя още обяви в тази категория:

Екскурзия Гърция : остров ТАСОС - КАВАЛА- АЛЕКСАНДРУПОЛИ
Екскурзия Гърция : остров ТАСОС - КАВАЛА- АЛЕКСАНДРУПОЛИ, четиридневна, тръгване от Варна и Бургас4 Дни/3 НощувкиАвтобусЦена: 265...
265 лв.
град Бургас
09.05.2016
Екскурзия Гърция : остров ТАСОС - КАВАЛА- АЛЕКСАНДРУПОЛИ, четиридневна, тръгване от Варна и Бургас
 4 Дни/3 НощувкиАвтобусЦена: 265 лвДати: 21.05.2016, 23.06.2016,...
265 лв.
град Варна
09.05.2016
Тридневна екскурзия до Гърция : остров Тасос - Кавала - Александруполи, тръгване от Варна и Бургас
4 Дни/3 Нощувки Тръгване : - 21:00 ч. от Варна – ул. „Антим І” - 23:00 ч. от Бургас - бензиностанцията OMV / срещуМак Драйв...
225 лв.
град Варна
09.05.2016
Екскурзия за Нова Година в Гърция : Кавала - Солун - Катерини Паралия - Метеора, тръгване от Варна и
4 Дни/3 Нощувки Автобус                    Цена: 345 лв.Пакетната цена включва:  • Транспорт с луксозен...
345 лв.
град Варна
20.01.2017
Екскурзия до Гърция с тръгване от Варна и Бургас
Екскурзия Гърция : остров ТАСОС - КАВАЛА- АЛЕКСАНДРУПОЛИ, четиридневна, тръгване от Варна и Бургас4 Дни/3 НощувкиДати:21.05.2016, 23.06.2016,...
265 лв.
град Варна
09.05.2016
Нова Година в Гърция
Екскурзия за Нова Година в Гърция : Кавала - Солун - Катерини Паралия - Метеора, тръгване от Варна и Бургас 4 Дни/3...
345 лв.
град Варна
23.01.2017
ПРОМОЦИЯ ЗА ДАТА 25.09 - 10% отстъпка! Почивка в Гърция : остров ТАСОС, хотел Blue Dream Palace Hote
Почивка в Гърция - остров ТАСОС,  автобус от Варна и Бургас7 Дни/6 Нощувки АвтобусЦена: 510 лв. Тръгване: - 04:00 ч. от Варна –...
460 лв.
град Варна
27.01.2017
Почивка в Халкидики-20 евро/ден
Предлагаме целогодишно отдаване под наем на апартамент-първа линия на първия ръкав в Халкидики, Гърция. Апартаментите са...
€3 500
град София
18.05.2016
Екскурзия до остров Тасос, тръгване от Варна и Бургас
3 Дни/2 НощувкиДати: 20.10.2016, 17.11.2016Тръгване: - 21:00 ч. от Варна – ул. „Антим І” - 23:00 ч. от Бургас - бензиностанцията OMV / срещу...
225 лв.
град Варна
09.05.2016

Съдържание за възрастни!

За да влезете в секция 'Запознанства' на Безплатно.net трябва да имате навършени 18 години.

Ако сте над 18 години натиснете 'Над 18 съм', в противен случей натиснете 'Под 18 съм'.


 Над 18 Години Съм
 Под 18 Години Съм

Избери твоята област в България:

За да виждаш само обявите от твоята област моля избери я от менюто по-долу:
Редактирай тази обява:

За да редактирате тази обява моля въведете парола:

Обява # »   
Парола »   
   

Забравена парола?!? Възстановете я от тук.

 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.

За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.

Затвори