Офис / апартамент 80 кв м ул. Неофит Рилски 24, Център

€400
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Предлагам за отдаване под наем : Луксозен апартамент — офис или жилище, в София, идеален център, светъл, тих и топъл, много комуникативно място на ул. Неофит Рилски между бул. Витоша и бул. Христо Ботев, а по-точно между ул. Цар Асен и ул. Княз Борис 1ви, в близост до метростанция НДК, тролейбуси 1, 2, 5, 8, 9 и автобус 260. На 2ри етаж над партер (или 3ти, ако броим партера за първи), с обща площ по нот. акт около 80 кв м., състоящ се от входно антре, просторна баня-WC, три самостоятелни работни помещения и два балкона. Две големи стаи (вестибюлът е слят с едната) и един балкон са с изложение на юг към прекрасен озеленен двор, а третата, с малък кухненски кът и вторият балкон - на север към ул. Неофит Рилски, слънчева и тя от отражението на срещуположната сграда. Не е обзаведен с офисни или други мебели, но досегашният наемател предлага своите. Тотален луксозен ремонт, а освен това апартаментът е боядисван скоро и е в отлично състояние! Настилки: стаи 1 и 2 - ламиниран паркет върху замазка, стиропор и ПДЧ; стая 3, антре, баня-WC и балкони - теракота. Стени: латекс, баняWC - фаянс. MDF вътрешни врати с луксозен обков,. окабеляване, PVC дограма, щори, . Климатици за охлаждане и отопление, бойлер, офисни осветителни тела, блиндирана входна врата, СОТ. Вратата на сградата също е метална и се отваря с домофон. Малка, спокойна кооперация с общо 8 апартамента: 5 жилища и 3 офиси. Другият апартамент на етажа е собственост на англичанин и е отдаден под наем като жилище. Просторно стълбище. Няма асансьор. Ул. Неофит Рилски е синя зона и това улеснява паркирането.

Предлаганият апартамент е бивал офис на компютърна фирма с 11 работни места, без това да изчерпва възможностите. Поради разрастване на бизнеса обаче, наемателят напусна за да се устрои в по-голям офис.

Наемът се декларира от наемодателя и може да се осчетоводява от наемателя без проблем. Има нотариално съгласие от съседите за статут на офис.

По-долу следват планове и снимки. В готовност съм за показване на обекта в удобно време, вкл. и в събота и неделя. Телефони за връзка с мен: 02 8 511 874 и 0889 440 437. Търсен наем 400 Евро /месец.

Настоящето е изпратено и на други агенции в отговор на обявите им, че търсят офис или жилище за действителен клиент.

С уважение, Л. Димитров

Посещения: 25