Тази обява не е активна! Намери подобни обяви в Други, град София, град Света Троица.

Озонатори за вода и храна

Цена
129.60 лв
13.03.22
град София
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

За бързо и ефективно пречистване на въздух, вода и храна, за да избегнем приемането вируси и токсични вещества, водещи до все по-тежки заболявания. Моделът е суперикономичен, с електронен таймер, тъчскрийн и мелодична звукова индикация.

Премахва хлор, бактерии, тежки метали. Почиства и дълбоко дезинфекцира хранителни продукти: месо, риба, плодове и зеленчуци. Дезинфекцира и лекува (зъби, венци, стомашно-чревни болести, кожни заболявания и всякакви рани; за дълбоко почистване, омекотяване и предпазване от стареене на кожата).

Приложение на апарата:

1.Пречистване на въздуха

1.1.Във всекидневни помещения – у дома, в офиса, в цеха. Дезинфекцира и убива вирусите и бактериите във въздуха. Отстранява специфични неприятни миризми: цигарен дим, прах във въздуха, мухъл (предотвратява образуването му). Увеличава съдържанието на кислород и освежава въздушната среда.

1.2.В новообзаведени и ремонтирани стаи. Неутрализира вредните газове, които се излъчват от новите мебели и прясно боядисаните стени. Премахва толуола, чийто период на разграждане е 3 години.

1.3.В детската стая. Осигурява свеж и пречистен от микроби въздух. Почиства детските играчки чрез дезинфекция на местата за тяхното съхранение.

1.4.В кухнята. Ефективно премахва всички неприятни миризми при готвене и особено при пържене на риба.

1.5.В хладилника, фризера, килера, шкафчето за обувки, гардероба. След почистване хладилника и фризера се обработват с апарата, за да се отстранят остатъчните миризми. В гардероба и килера озонът премахва старите миризми, предпазва от поява на мухъл и молци. При дезинфекция на обувки, а също така и на изпрани чорапи, озонът не само премахва неприятната миризма, но предпазва от размножаване на бактерии.

1.6.В тоалетната. Осигурява свеж и дезинфекциран въздух. Предпазва от плесен и мухъл.

1.7.При домашни любимци. Озонът убива микробите, които могат да се пренасят от животните и премахва нежеланите миризми.

1.8.За дезинфекция на студени и солени ястия (колбаси, солена риба и др.). След пречистването с озон, храната е готова за консумиране и се съхранява по-дълго.

1.9.За дезинфектиране и обезмирисяване на автомобилни климатици Озонът убива микробите и разгражда лошите миризми, които се натрупват в климатичната система на автомобила.

2.Пречистване на водата

2.1.За питейна вода. Озонът убива вирусите и бактериите, отстранява остатъчните йони на хлора и окисите на тежките метали, разлага вредните органични и неорганични вещества. Пречистената вода е приятна за пиене, тъй като запазва полезните минерали и натуралния си вкус.

2.2.За лична хигиена. Изпиване на чаша озонирана вода 2-3 пъти дневно (до 1 час след приготвяне) има силно антивирусно действие. Къпането с озонирана вода дезинфекцира кожата, отстранява мъртвите клетки и осигурява бърза микроциркулация. Прави кожата по-нежна и гладка, отстранява умората. Миенето на зъбите с озонирана вода дезинфекцира устната кухина, отстранява неприятните миризми и предпазва от поява на рани в устата.

2.3. За лечение на рани. Спомага за дезинфекция и бързо заздравяване.

2.4. За превантивно лечение на кожни заболявания. Помага ефективно в борбата с гъбични образувания по всички части на тялото. С помощта на този апарат е преодоляна и една от най-упоритите бактерии -„бери-бери”.

2.5. За лечение на венерически болести.

2.6. За дезинфекция на пресни плодове и зеленчуци. Озонът не само убива бактериите на повърхността, но и разгражда вредните органични и неорганични вещества вътре в тях. Обработените плодове и зеленчуци стават не само по-вкусни и по-полезни, но и срокът на съхранението им си увеличава 10 пъти.

2.7. За дезинфекция на месо и морски продукти. Измиването на месото, рибата, раците и други морски продукти унищожава бактериите, съхранява нивото на протеините и връща натуралния им вкус и качества.

2.8. За дезинфекция на кухненски прибори.

2.9. За поливане на цветята. Води до по-голям растеж, по-обилен цъфтеж и по-дълъг живот.

2.10. За домашни рибки. Удължава живота на рибките.

2.11. За пране, избелване и премахване на петна и неприятни миризми.

2.12. За обработка на алкохолни напитки (концентрати). Озонирането на алкохолни напитки ги прави по-меки и ненатрапчиви. При това се запазват градуса, натуралния цвят и вкуса.


Посещения: 213