Оборудвано офис пространство под наем в центъра на София на символичнa ценa

Цена
59 лв
08.01.18
град София
Вид офис
Квадратура
450 м2
Етаж
7
Вид строителство
Особенности
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Наемете работно място в споделена офис среда

Цените на имотите в София растат стремглаво, което оказва влияние и на цените на офис пространствата. Все повече консултанти или стартиращи предприемачи се сблъскват с високите наеми и голямата конкуренция от потенциални наематели.

Ние се опитваме да решим този проблем! Разполагаме с над 400 квадрата споделено офис пространство с над 100 работни места. Споделеният офис е напълно оборудван с офис мебели, ток, отопление, високоскоростен интернет, мобилни и стационарни компютри, както и с тоалетни и зони за отдих.

Сградата се намира на централна локация – бул. Александър Стамболийски 55 и е в близост до метростанция Сердика, спирки на трамваи № 1, 3, 4, 6, 7, 12 и 18, както и до много заведения за хранене.

Работата в споделен офис ви предоставя предимствата на офиса с пълно работно време, но плащате само за работните места, които ползвате. Освен това няма организация по настаняване – всички работни места са пригодени за работа и можете да започнете веднага.

Споделеният офис е гъвкав към нуждите на Вашия бизнес – можете да увеличавате или намалявате наетите работни места за необходимото време в зависимост от потребностите Ви. Плащате само за това, което Ви трябва. Започнете от малко и добавяйте още пространство и работни места с разрастването на Вашия бизнес.

Офисът разполага и с различни по вид оборудвани зали, които могат да бъдат наемани почасово. Всички те разполагат с мултимедиен проектор и екран:
- Конферентни срещи
- Обучения
- Презентации
- Събития

Всички това получавате срещу една-единствена фиксирана месечна такса, без да броите кубиците вода или киловатите ток. Всеки месец можете да променяте броя наети работни места, както и да прекратите абонамента си с едномесечно предизвестие.

Цени:

59лв/месец - при тримесечен договор

69лв/месец – безсрочен договор

Работни дни: От понеделник до петък

Часови диапазон:От 9 до 18

Посещения: 308