Обогатена с водород вода и магнитна вода - кана за дома

Цена
285 лв
6 февр.
град София
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
продавача

Уредът минерализира и магнетизира водата. Активира и преструктурира водните клъстери в микроклъстери за по-добро абсорбиране от тялото. Чрез електролиза отделя водорода от кислорода и обогатява водата с водородни йони. Редовното пиене на тази вода води до пречистване и здравословно регулиране на всички процеси в организма, нормализиране на телесното тегло и забавяне процесите на стареене.

Основни предимства на уреда

Активирана магнитна вода - комбинираното действие на механичното завихряне и магнитното поле гарантират пълно преструктуриране на водата . В резултат се разрушават големите групи (клъстери) от водни молекули, създават се голям брой малки групи (клъстери). Увеличава се броят на свободните молекули, протича процес на дехидратация на йоните. Новата структура е причина активираната вода да има по-нисък вискозитет, по-ниско повърхностно напрежение, и същевременно по-високи разтварящи и хидратиращи свойства.

Минерална вода - водният филтър от естествени минерали пречиства и минерализира водата в съда. Добавят се ценните за организма магнезий и калций.

Водородна вода - обогатената с водород вода съдържа активни водородни йони (молекулен водород H-), които действат като мощен антиоксидант в човешкото тяло. Водородните йони спомагат за освобождаване от свободните кислородни радикали в организма, които допринасят за развитието на хронични болести и които, като цяло са отговорни за процеса на стареене. Молекулният водород, освен свойствата на мощен антиоксидант, има също така и противовъзпалителен ефект. А възпалението постепенно предизвиква редица хронични заболявания. Оказва се също така, че водородната вода в много случаи проявява и антитуморен ефект.

Водородна вода с по-висока степен на хидрогенизация – обогатената с повече водородни йони вода се използва при необходимост от интензивна детоксикация на организма (докато стандартната водородна вода е за ежедневен прием).

Основни ползи от пиенето на водородна вода:

Зарежда с енергия и подобрява паметта,

Детоксикира тялото,

Забавя процесите на стареене,

Стабилизира алкалността на водата и регулира киселинноста в организма,

Премахва отоци и намалява болките в ставите,

Предпазва от болести.

Посещения: 163