Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи

25 лева
21 апр.
град Варна
НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи
НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи НОЩУВКИ за работници - 3-7 легла в САМОСТОЯТЕЛНИ Квартири и Стаи
Екстри
Интернет, Кабелна, Обзаведено, Парко място, С тераса , Виж още → Централна част
В близост до
До автобусна спирка, До хранителен магазин
Обява от
Частно Лице

25 лв. на легло в Двойна стая, 20 лв. на легло в квартира с 3 легла. Евтини Квартири и Стаи за нощувки на работници във Варна. НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНИ КВАРТИРИ и Стаи от къща с отделен вход, собствен санитарен възел (баня с душ/WC), отопляват се с локално парно или климатик, на около 5 минути път с кола от Центъра на Варна.

САМО ЗА 1 нощувка - ЗА ЕДИН - 45 лв. ДВАМА - 60 лв., ТРИМА - 70 лв.

Над 3 нощувки - ЗА ЕДИН - 40 лв. ДВАМА - 50 лв., ТРИМА - 60 лв.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ В САЙТА НИ: https://kvartiri-rabotnici-varna.alle.bg/

Квартирите и Стаите са обзаведени е с по 3 (три) или 2 (две) единични легла, САМОСТОЯТЕЛНА Баня/WC за всяка квартира / Стая, кухненски кът, микровълнова, пералня (само в едната квартира за Двама), кана за гореща вода, чаши, чинии и прибори за хранене, трапезна маса и столове, спално бельо и хавлии, безплатен (Wi-Fi), телевизор с кабелна, телевизия, Лятна веранда, барбекю, места за паркиране

В цените са включени всички консумативи, почистване и смяна на спално бельо на 10 дни. Извънредната смяна на спално бельо и хавлии се заплаща!

Настаняване след 14 часа, напускане до 11 часа. Ранно настаняване (след 6 часа), късно напускане (до 16 часа) се заплаща допълнително.

Всички непредплатени резервации са валидни до 1 час след посочения час на пристигане.

Тел. за контакти : 0885040169

© 2007-2024 Безплатно.net