Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Нощувки В Сърцето На Варна-Винс -Общината-Военно-морско у-ще

45 лева
27.03.24
град Варна, град Идеален Център
Нощувки В Сърцето На Варна-Винс -Общината-Военно-морско у-ще
Нощувки В Сърцето На Варна-Винс -Общината-Военно-морско у-ще Нощувки В Сърцето На Варна-Винс -Общината-Военно-морско у-ще Нощувки В Сърцето На Варна-Винс -Общината-Военно-морско у-ще Нощувки В Сърцето На Варна-Винс -Общината-Военно-морско у-ще Нощувки В Сърцето На Варна-Винс -Общината-Военно-морско у-ще Нощувки В Сърцето На Варна-Винс -Общината-Военно-морско у-ще Нощувки В Сърцето На Варна-Винс -Общината-Военно-морско у-ще Нощувки В Сърцето На Варна-Винс -Общината-Военно-морско у-ще Нощувки В Сърцето На Варна-Винс -Общината-Военно-морско у-ще Нощувки В Сърцето На Варна-Винс -Общината-Военно-морско у-ще
Курортна област
Варна
Настаняване
Друго
Брой Нощувки
1
Екстри
Детска площадка, Интернет, Климатик, Паркинг, Кабелна телевизия
Обява от
Частно Лице

НОЩУВКИ в ТОП ЦЕНТЪРАна ВАРНА Стаи до ВИНС-1МИН.ПЕША Самостоятелните Стаи се намират на 2 минути пеша от Икономически университет, на 5 минути до ПЕША от хотел Черно море и Общината, ДО ВОЕННО-МОРСКО УЧИЛИЩЕ-ВВМУ на входа на Морската градина - Спортна зала. централното си местонахождение е удобен и за хора дошли по бизнес или лични въпроси. Алтернатива на луксозна хотелска стая, в която можете да се възползвате от повече възможности, дискретност и удобство на приемливи цени. За Вашата комфортна почивка всички удобства и условия! Блиндирана входна врата. Всяка стая е с нови матраци и легла две от стаите имат удобни дивани, три санитарни възела -всяка стая е с климатик, хладилник, интернет, кабелна телевизия, кафе машина, микровълнова, пвц дограма, ламинат. Луксозни хотелски тип стаи. Без хазяи. Пушенето е позволено на терасите.

Жилището е напълно обзаведено с много вкус и предлага на своите гости всички необходими удобства и условия, за да се почувствате, като у дома си.

Има тераса с прекрасен изглед към морето, термокана, постоянна топла вода, нови и чисти чаршафи, паркомясто.

Настаняване веднага.

В близост има чудесни заведения, много дискотеки и клубове за забавление. Отлична локация до всички точки на града с много възможности за отдих - разходка пеша до Делфинариума.

• 10 минути пеша, тенис кортове

• 10 минути пеша, много спортни прояви в спортната зала, зоологическа градина.

Цена за стандартна стая за двама - 50лева.

Сам в стая -45лева.

Трима в стая - 75лева.

ЛУКСОЗНА СТАЯ ЗА 60лв за двама

Стая със собствен санитарен възел за двама/сам 60лв

• Наблизо МАГАЗИНИ, РЕСТОРАНТИ, СУПЕРМАРКЕТИ, БЪРЗА ЗАКУСКА, ДИСКОТЕКИ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ, ФИТНЕС ЗАЛА, КОЗМЕТИЧНИ САЛОНИ

Петрова

• 0898 24 19 77

• 052 64 30 92

• 0895 38 48 65

© 2007-2024 Безплатно.net