Тази обява не е активна! Намери подобни обяви в Части / Аксесоари, град София.

Нови VR BOX RK3Plus с джойстик в цената 3D очила за виртуална реалност

Цена
17.99 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

В НАЛИЧНОСТ. ОТЛИЧНА ИДЕЯ И ЗА ПОДАРЪК!

Най - изгодна оферта за Нов комплект от 3D очила за виртуална реалност, по-качественият модел VR BOX RK3Plus, заедно с дистанционно, съвместимо с Bluetooth 4.0 в цената!

Ползвате цели 30% отстъпка от Еконт! С включени опции преглед и тест преди плащане, и очилата се проверяват непосредствено преди да бъдат изпратени!

Можете да ги ползвате за гледане на 3D филми и 3D игри на телефона Ви, както и за реално изживяване на всяко място на света с GOOGLE MAPS VIRTUAL TOUR (свалете го от GOOGLE PLAY). Също и голяма част от приложения от магазина за възпроизвеждане Google Play или App Store (Youtube VR, VR Player, Google Cardboard 3D и много други). Възможност да гледате 3D филми онлайн в YouTube, като напишете "Side by Side 3D"...

ВИРТУАЛНИ 3D ОЧИЛА С BLUETOOTH ДЖОЙСТИК за смартфони ОТ 3, 5 ДО 6 ИНЧА: SAMSUNG GALAXY NOTE 2/3/4 S4 S5 IPHONE 4/5/6 и всички мобилни телефони от 3, 5 до 6 инча с Android или IOS (IPHONE).

Може да се свържат дори към компютър. Отворете линка по-долу за да видите един от начините за свързване:

https://techyuga.com/how-to-connect-vr-to-pc-and-laptop/

- 360 градусов ъгъл за наблюдение

- Широки и ясни лещи

- С отвори за охлаждане

- Възможност за регулиране на ластичните каиши

- Поставка за телефона, издърпваща се отстрани на очилата

Смартфонът се поставя в специален поднос, който се издърпва отстрани на очилата и след това се вкарва обратно. Маншетът уплътнител е изработен от меко-пореста пяна. Тя обхваща лицето по такъв начин, че потребителя може да носи VR очилата заедно със собствените си очила.

На главата VR BOX се прикрепва чрез два ремъка, преминаващи отгоре и отстрани на главата, така че приличното тегло на конструкцията да е по-балансирано и очилата да не успяват да оказват натиск върху носа. И двете диоптрични лещи могат лесно да се регулират напред, назад, наляво или надясно за най-добра картина. Също така трябва да се отбележи и наличието на вентилационни отвори в корпуса, което намалява запотяването на лещите и прегряване вътре в очилата.

Възможност за отваряне на предния капак, с което да се открие видимост на камерата на телефона, което е необходимо при Augmented Reality Experience

Комплекта включва:

- Очила

- Инструкция за употреба.

- Дистанционо, може да е черен или бял цвят, в зависимост от партидата. Работи с две батерии тип ААА, които не са включени, само още 50 стотинки се доплащат общо за две нови батерии.

- Микрофибърна кърпа

- Гумена подложка за бутоните на смартфона

- Кутия

За да включите дистанционното задръжте копчето за включване 3 - 4 секунди, докато започне да мига светлинния индикатор.

За да свържете дистанционното към телефона включете блутут на телефона и дайте сканиране. След като намери VR BOX дайте свързване и трябва да изпише PAIRED - СВЪРЗАН. Прочетете инструкцията за употреба на дистанционното за да може да го използвате пълноценно. За режим с курсор като мишка на компютър се задържа кльомба + D, за музикален режим се задържа кльомба + A, за видео режим кльомба + С, режим игри (пейзаж) кльомба + В. По-новите модели дистанционни нямат отстрани бутон за смяна на операционната система между Android и IOS, всичко става автоматично или чрез клавишни комбинации.

Ако дистанционното не може да се свърже към телефона от първия път изчистете кеша на блутут приложението в телефона си, премахнете стари VR BOX блутут връзки, рестартирайте дистанционното и телефона си.

Не се подлъгвайте от по-ниски цени или от обяви за по-нови версии очила - VR BOX V3 или V5, а още в снимките се вижда че получавате по-стара и евтина версия!

Разгледайте и останалите обяви от профила ни!

Траспортните разходи във връзка с доставката, евентуално връщане на стоките, както и при удовлетворени и неудовлетворени рекламации са за сметка на купувача.

Разгледайте и останалите интересни оферти от профила.

Посещения: 194