Нови 2019г.ДИРЕКТЕН ВНОС- АТВта и Кросови на едро и дребно+Резервни Части и Гуми-София. Кубратово

Цена
1000 лв
Авто Марка
ATV
Авто Модел
125
Година
2019
Гориво
Скоростна Кутия
Категория
Пробег
1 км
Кубатура
180 cc
Цвят
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

АТВ КУБРАТОВО - Вече НАЛИЧНИ и в България висококачествени АТВта от НОВАТА ни ТУРБО СЕРИЯ NITRO MOTORS направени за немския пазар : RUGBY RS TURBO с 10 цола и ROCCO RS 8 цолови преназначени за лица над 18г., като Rugby RS e за двама до 200кг.

Уважаеми клиенти, преди да сте плащали за ваше АТВ на място или в офиса на някоя куриеска фирма уверявайте се че не сте измамени като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО проверявайте , че :

- Новозакупеното ви АТВ има ПЕЧАТ с КУБАТУРАТА на самият двигател. НЕ СЪЩЕСТВУВА АТВ без печат, освен в случаите когато печата с кубатурата е била заличена или изтрита;

- На ФАКТУРАТА задължително е написана кубатурата и модела на ваше ново закупено АТВ, а не само касов бон , които може да не отговори за ваш модел и ваша кубатура, на ново закупеното АТВ, които сте поръчали по разни куриерски фирми!!! АКО ПЕЧАТА С КУБАТУРАТА , които виждате на самият двигател е същата кубатура както ви е било написана и на ФАКТУРАТА или на КАСОВИЯ БОН, значи всичко е наред, но ако не , вие имате право да отказвате пратката и да се обаждате на съответните служби, които ще ви съдействат безплатно!

- ЦЕНАТА, която сте заплатили отговори на качеството и кубатурата на ваше ново закупено АТВ и се уверявайте, че не сте плащали за RS-първо качество рамки и сте получавали само 3G8-второ качество , или не сте плащали за уж 150-250-250сс и сте получавали само 110сс или 125сс.

- Търговецът предлага достатъчно богат АСОРТИМЕНТ от всички кубатури, а не 2-3 модела сглобени в 5 цвята и ви казва, че са 10 модела или повече…където няма как да сравнявате качеството на различните модели.

Цени от ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ и ПРОМОЦИИ ! РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ от НАД 20 модела НАЛИЧНИ на склад в СОФИЯ.КУБРАТОВО+ Гаранционен и извън гаранционен сервиз + Резервни Части и гуми за тях + Данъчна фактура. Складът ни се намира БЛИЗО до КАРЕТО НА ДЖАМБО и ГУМИ ДИАНА на ВЛИЗАНЕ в СОФИЯ от БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ и работи по празниците и всеки ден от понеделник до неделя и от 9ч до 19ч. За коректен съвет и въпроси на тел/ вайбър 0887600380 или в нашия ЗАКОНЕН и СВЪРЗАН с НАП през 5 минути сайт : WWW.CHASTI-SKUTER-ATV.COM

Заповядайте да РАЗГЛЕДАТЕ и ПРОБВАТЕ в СОФИЯ-Кубратово и да решите кой е ваш модел.

Уважаеми клиенти, целта на незаконите уж ”търговци” с милионите им платени обяви в интернет, които не се проверяват от ни една институция в България и по които от години ви продават АТВта с Изтрити кубатури и без фактура с касов бон, е да не стигнете до нас в КУБРАТОВО, защото сме единствените законни вносители на тези АТВ та в голям и РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ както на АТВта така и на РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ и Гуми за тях, с гарантирани най- добри цени и качество, като всеки модел се предлага в 2 варианти 3G8 и RS качество!

Също така е добре да знаете, че от дата 29.03.2019г всички електронни магазини в България са свързани с НАП през 5 минути и са законни с ясни обявени контакти като името на фирмата, ЕИК, МОЛ, адрес, телефони , както нашия ЗАКОНЕН електронен магазин с адрес: WWW.CHASTI-SKUTER-ATV.COM, където нашите клиенти имат възможността да разгледат въведени по отделно НАД 20 МОДЕЛА АТВ та с законни технически данни и цени към всеки модел! Тези ОБЯВИ са извън закона и представляват от години само клопката за наивници, които си купуват АТВта по едни обяви по които всеки може да пише лъжливи технически данни както за АТВтата така и за други неща уронващи името на законните търговци в интернет пространството и без наказване!!! Запомнете, че тези обяви не се проверяват от ни една институция в България и всеки може да си направи профил, да качва и ваша снимка там и да те изпращат по Еконт :)))Дори снимките са им фалшиви по тези обяви и разкарат клиентите до тях, където имат 2 модела с Изтрити кубатури и завишени цени и лъжат в стил ”крадецът вика дръжте крадеца”...

Посещения: 428